Stefan Kuntz, aday kadroyu açıkladı... Ersin Destanoğlu ilk kez A Milli Takım'da

A Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, A Milli Takım kadrosuna ilk kez dahil edildi. Teknik direktör Stefan Kuntz, eleştirilerin hedefindeki Beşiktaşlı forvet Kenan Karaman'dan da vazgeçmedi.

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu, A Milli Takım'a seçildi... Ümit Milli Takım'ın kalesini koruyan genç eldiven, Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası, A Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer aldı.

Geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve bu sezon genç yaşında UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayan Ersin, Galatasaray derbisinde kurtardığu penaltıyla takımına 3 puanı getirmişti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz derbiyi tribünden izlemişti. Ersin ise maç sonu sorulan milli takım sorusuna "Sıramı bekliyorum. Bir gün mutlaka çağrılacağımı biliyorum" yanıtını vermişti.

Stefan Kuntz, aday kadroyu açıkladı... Ersin Destanoğlu ilk kez A Milli Takım'da

KALECİ: Uğurcan Çakır - Ersin Destanoğlu - Sinan Bolat

SAVUNMA: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu

FORVET: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Serdar Dursun

Stefan Kuntz, aday kadroyu açıkladı... Ersin Destanoğlu ilk kez A Milli Takım'da ile ilgili etiketler Ersin Destanoğlu. Stefan Kuntz A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.