Steam'den sonra oyunculara bir darbe daha: Xbox Game Pass'e yüzde 100 zam!

Microsoft'un oyuncular için nimet değerindeki abonelik servisi Xbox Game Pass'in fiyatlarına dev bir zam geldi. Kısa süre önce zam alan Game Pass servisleri yeni bir zam ile oyunculara Steam'in TL'den dolara geçmesinden sonra bir darbe daha oldu. İşte güncel Xbox Game Pass fiyatları...

Oyunseverler güne kötü bir haberle uyandı. Geçtiğimiz günlerde Steam'in dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle TL'den dolar para birimine geçmeye karar vermesinin ardından bugün de Xbox Game Pass fiyatlarına zam geldi.

Oyuncuların yüksek oyun fiyatlarıyla baş etmek zorunda kaldığı son yıllarda biçilmiş kaftan olan Xbox Game Pass yaz aylarında bir zam daha almıştı.

Fiyat olarak yine de güncel piyasaya göre uygun bir fiyata sahip olan Xbox Game Pass yüzde 100 oranında zam aldı. İşte yeni fiyatlar...

Güncel Xbox Game Pass fiyatları:

Xbox Game Pass Konsol

Eski fiyat: 79,99 TL - Yeni Fiyat: 159 TL

Xbox Game Pass Ultimate

Eski Fiyat: 120,99 TL - Yeni Fiyat: 209 TL

Xbox Game Pass Bilgisayar

Eski Fiyat: 79,99 TL - Yeni Fiyat: 159 TL

Eğer üyeliğiniz varsa aylık periyot sona erene kadar eski fiyatlardan ödeme yapacaksınız. Aktif üyeliğiniz yoksa güncel fiyattan satın alım yapabileceksiniz. Uzun süreli yıllık üyelikler alanlar ise aldıkları süre sona erene kadar zamsız devam edecekler.

Steam'den sonra oyunculara bir darbe daha: Xbox Game Pass'e yüzde 100 zam! ile ilgili etiketler Xbox Game Pass zam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.