Statta yakalanan Beşiktaşlı yöneticinin listesindeki 3 oyuncu ortaya çıktı!

Avusturya ile İrlanda arasında oynanan maçı izleyen Beşiktaşlı yetkililer, Tomas Horava, Filip Novak ve Jaromir Zmrhal'ı listeye aldı.

Caner Erkin’in sakatlığı sonrası yaşanan kanat sorunu için düğmeye basan Beşiktaş yönetimi, Avrupa’nın çeşitli liglerinde oynayan oyuncuları taramasının yanı sıra milli maçlarda da boş durmadı.

Yöneticiler Metin Albayrak ile Ahmet Ürkmezgil Avusturya’nın, İrlanda ile oynadığı maçı mercek altına alırken bunun yanı sıra altyapı sorumlusu Gökhan Keskin ve Fikret Demirer, Çek Cumhuriyeti’nin Norveç’i 2-1 yendiği mücadeleyi takip etti.

3 İSİM BELLİ OLDU

Ofansif orta saha ve sol kanat oyuncusu avında olan Siyah-Beyazlıların radarına Viktoria Plzen’de forma giyen Tomas Horava, Midtjylland’da oynayan Filip Novak ve Slavia Prag’dan Jaromir Zmrhal girdi.

TRABZONSPORLU YETKİLİLERLE KARŞILAŞTILAR

Çekler’in maçını izleyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, Trabzonsporlu yetkililerle de karşılaştı.

Bordo-Mavili scout ekibinin de Çek Cumhuriyeti’nde forma giyen bazı oyuncuları takibe aldığı belirtildi.

Statta yakalanan Beşiktaşlı yöneticinin listesindeki 3 oyuncu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Tomas Horava Filip Novak Jaromir Zmrhal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.