Starbucks'tan kahve tutkunlarına mükemmel fırsat! Bu işlemi zaten yapmış olabilirsiniz: Hemen bedava kahvenizi alın!

Kahve severler için heyecan verici bir duyuru yapıldı! Starbucks tarafından katılanlara ücretsiz kahve sunan yeni bir kampanya başlatıldı. En iyi kısmıysa katılım inanılmaz derecede kolay. Bedava Starbucks kazanmak istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin…

Starbucks kahve aşığıysanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız, şanslısınız! Starbucks, İstanbul Kart sahiplerine belirli koşullar altında ücretsiz kahve sunan yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya ve nasıl katılacağınız hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Kampanya kapsamında İstanbul Kart sahipleri kahve hediyesi kazanabilmektedir. Kampanya dönemi 31 Mayıs'a kadar sürecek ve kampanyadan yararlanabilmek için İstanbul Kart kullanıcılarının Starbucks mobil uygulamasını indirerek ilk kez giriş yapmaları gerekiyor.

Kampanya döneminde İstanbul Kart kullanıcıları 75 TL ve üzeri bakiyeye küçük bir kahve hediyesi kazanabilirler. Ayrıca kampanya küçük boy kahveye karşılık gelen 15 yıldız vermektedir.

STARBUCKS KAMPANYASINA NASIL KATILIRIM?

Starbucks'tan kahve tutkunlarına mükemmel fırsat! Bu işlemi zaten yapmış olabilirsiniz: Hemen bedava kahvenizi alın!

Starbucks kampanyasına katılmak için İstanbul Kart sahipleri Starbucks mobil uygulamasını indirerek ilk kez giriş yapabilirler. "Para Yükle" butonuna tıkladıktan sonra İstanbulkart seçeneğini seçerek bakiye yüklemesi yapmaları gerekmektedir. Kullanıcılar, yükleme için NFC özellikli telefonları da kullanabilirler.

Kampanyadan yararlanabilmek için yükleme bakiyesinin en az 75 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Kampanyanın Starbucks mobil uygulamasını ilk kez indiren kişilere özel olduğunu unutmamak önemlidir.

ÜCRETSİZ KAHVE ALIMININ KOŞULLARI

İşte Starbucks kahve kampanyasının hüküm ve koşulları:  Starbucks cüzdanına yüklenen tüm bakiyeler kesinlikle iade edilemez ve sadece Starbucks mağazalarında geçerlidir. Hoş geldin hediyesi yıldızları, yüklemeden sonraki 24 saat içinde hesaba yatırılacaktır.

Yıldızları kullanmanın belirli kuralları vardır. Kahve Kampanyasına dahil olan tüm mağazaların listesi www.starbuckscardtr.com internet sitesinde yer almaktadır. Yüklenen yıldızlar mobil uygulama üzerinden yapılan ödemelerde de geçerlidir. Starbucks, kampanya kapsamını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Kahve aşığıysanız ve İstanbul'da yaşıyorsanız, Starbucks'tan ücretsiz kahve hediyesi kazanma fırsatını kaçırmayın. Starbucks mobil uygulamasını indirip İstanbul Card'ınıza en az 75 TL yükleyerek lezzetli bir kahve keyfini ücretsiz yaşayabilirsiniz.

Starbucks'tan kahve tutkunlarına mükemmel fırsat! Bu işlemi zaten yapmış olabilirsiniz: Hemen bedava kahvenizi alın! ile ilgili etiketler Starbucks kahve Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.