Starbucks'ta müşteriyi şaşkına çeviren olay! Bardağın üzerine adı yerine...

Dünyanın en popüler kahve zinciri Starbucks'ta bir müşteri yaşadığı olay gündeme bomba gibi düştü. Kahve içmeye giden siyahi kadın, bardağın üzerinde ismi yerine yazılan yazıyla şaşkına döndü.

Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks'ta siyahi kadının yaşadığı olay herkesi şaşkına çevirdi. ABD'de meydana gelen bu olay, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.  Yaşanan olayın ardından Starbucks özür dilemek için kadına sundukları teklif her şeyi daha da karıştırdı. Bakın kahve zinciri Starbucks'ta neler olmuş?

'Adı yerine maymun yazdılar'

Starbucks'ta müşteriyi şaşkına çeviren olay! Bardağın üzerine adı yerine...

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan Monique Pugh, Starbucks'a gelerek Caramel Frappuccino siparişi verdi. Bardağına ismi yazılması sebebiyle ismini söyleyen kadın, siparişini baklemeye başladı. Siparişini alan kadın, bardağın üzerinde ismi yerine "maymun" yazıldığını gördü. Bu durumla birlikte şaşkınlığa dönen Monique Pugh, "Kasiyerdeki hanımefendi adımı sordu ve ben de ona söyledim. Hepsi bu" ifadelerini kullandı.

Kendi bardağına ismini belirtmesine rağmen maymun yazısına sakinliğini koruyan kadın, baristanın yanına giderek bu durumu anlattı. Baristaların kendisine kavgacı bir üslupla yaklaştığını vurgulayan Pugh, "Neden mağazada o an bulunan tek Siyahi insan ben iken fincanımda 'maymun' yazdığını sordum ve bana omuz silkerek hata olmuş dedi" şeklinde konuştu. Pugh, erkek baristanın özür dilemediğini yalnızca paranın ödendiğini de sözlerine ekledi.

YAPILAN ÖZÜR TEKLİFİYLE İKİNCİ ŞOKU YAŞADI

Kendisine yapılan bu terbiyesizce yaklaşımdan dolayı mağazadan ayrılan Pughmüşteri hizmetlerini aradı. kendisiyle iletişime geçen mağaza genel müdürünün durumun yanlış telaffuzdan ibaret olduğunu söylediğini kaydetti. Bununla da yetinmeyen mağaza müdürü, Pugh'a Starbucks'tan bedava içecek ve bedava sandviç vermeyi teklif etti. Pugh, "Reddettim... çünkü bu teklif saygısızca geldi. Bana bunu teklif etmesi saygısızlıktı" diye konuştu. Pugh, mağaza sahibinin daha sonra kendisiyle temasa geçtiğini ve özür dilediğini dile getirdi.

Bir Starbucks kurumsal temsilcisi, olayı doğrularken, siparişi alan çalışanın açığa alındığını belirtti. Ayrıca olayın meydana geldiği mağazanın başka bir şirkete ait bir franchise olduğunu da sözlerine ekledi. Starbucks temsilcisi, diğer şirkete yönelik soruşturma başlattığını ve personel için ek eğitim sözü verdi.

 

 

Starbucks'ta müşteriyi şaşkına çeviren olay! Bardağın üzerine adı yerine... ile ilgili etiketler Starbucks
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.