Starbucks kahveleri sevenler için üzücü haber geldi! Starbucks kahve fiyatlarına zam yapıldı: Zam miktarı…

Starbucks kahvelerini severek tüketen pek çok kişi bulunuyor. Ancak gelen zam haberleri, Starbucks kahve severleri üzdü. Kahve çeşitlerine belirli oranlarda zam yapıldı. İşte detaylar…

Starbucks kahve zinciri ile Türkiye’nin her yerinde kahve severlerin uğrak noktası haline geldi. Starbucks’ta çok sayıda kahve çeşidi bulunuyor. Bu kahve çeşitlerinin yanı sıra farklı içecekler ve yiyecekler de Starbucks’ta satılıyor.

Starbucks kahve fiyatları son zamanlarda gitgide artıyor. Zam haberini duyanlar, güncel fiyatları araştırıyor. Starbucks’ta filtre kahve, cappuccino, latte gibi farklı çeşitler bulunuyor. Bunun yanı sıra mocha, flat White caffe Americano gibi içecekler de Starbucks’ta servis ediliyor.

Starbucks, güne kahvesiz başlayamayanların uğrak yeri oluyor. Bir bardak kahve içmek için dakikalarca kuyruk bekleyenler de oluyor. Bu zamların Starbucks satışlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

STARBUCKS KAHVELER NE KADAR OLDU?

Starbucks kahveleri sevenler için üzücü haber geldi! Starbucks kahve fiyatlarına zam yapıldı: Zam miktarı…

Starbucks kahve fiyatlarında yeni bir değişiklik meydana geldi. Ünlü marka fiyatlarını artırdı. 4 Mayıs günü kahve içmek için Starbucks’a gidenler yüksek fiyatlarla karşılaştı. Ancak markanın müdavimleri yapılan onca zamma rağmen kahve keyfinden vazgeçemiyor.

Starbucks’ta güncel filtre kahve fiyatı 39 TL olarak belirtildi. Iced Caffe Americano almak isteyenler küçük boy tercih ettikleri takdirde 42 TL ödüyor. Venti yani büyük boy ıced caffe Americano ise 43 TL’den satışa sunuluyor. En büyük boy fiyatı ise 47 TL olarak belirtiliyor.

Iced caffe latte için küçük(Tall) boy fiyatı 48 TL olarak uygulanıyor. Iced Caffe Latte venti fiyatı 61 TL; grande 54 TL’den satılıyor. Iced white chocolate mocha için tall boy fiyatı 63 TL’dir. Grande boy 72 TL; venti boy 80 TL’den satılıyor.

STARBUCKS FİYATLARI ARTMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

Starbucks fiyatlarında ilerleyen süreçte artış olup olmayacağı merak ediliyor. Kahve fiyatlarına zam gelmesi halinde fiyatlar artıyor. Zamlardan sonra latte macchiato tall boy 48 TL’den satılıyor. Grande 54, venti ise 61 TL’den sevenleriyle buluşuyor.

Cappuccinoda fiyatlar 48, 54 ve 61 TL olarak uygulanıyor. Caramel macchiato 59, 68 ve 76 TL’den satılıyor.

Starbucks kahveleri sevenler için üzücü haber geldi! Starbucks kahve fiyatlarına zam yapıldı: Zam miktarı… ile ilgili etiketler Starbucks zam kahve
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.