Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Hayranları çok kızgın!

Star TV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen, başrollerini Ayça Ayşin Tuan ve Alp Nevruz'un paylaştığı Ada Masalı dizisi çarşamba akşamı ekranlara gelecek 25. bölümüyle final yapacak.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yanı sıra Beril Pozam, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Bedia Ener gibi usta isimlerin başrolü paylaştığı Ada Masalı dizisinden kötü haber geldi. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yeni sezonda da ekrana gelmeye devam eden Ada Masalı'nın önümüzdeki günlerde final yapacağı iler sürüldü.

EKRAN MACERASI 25. BÖLÜMLE BİTİYOR

Instagram hesabından dizinin akıbeti hakkında paylaşım yapan gazeteci Birsen Altuntaş, "Ay Yapım'ın Star TV için çektiği Ada Masalı dizisi final yapan projeler arasına katılıyor. Başrolünü Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı dizi 25. bölümde ekrana veda edecek" ifadelerini kullandı.

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Hayranları çok kızgın!

HAYRANLARINI ÜZDÜ: BU DİZİ FİNAL YAPAMAZ!

Geniş bir hayran kitlesi bulunan dizinin final yapacağı iddiası hayranlarını üzdü. Sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yapan izleyiciler, "Bu dizi final yapamaz" yorumunda bulundu.

Star TV'nin sevilen dizisi final yapıyor! Hayranları çok kızgın! ile ilgili etiketler Star TV Ada Masalı final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.