Star TV, NTV ve Kral TV satılıyor! İşte talipli...

Aylardır “satıldı-satılacak” haberleriyle gündemde olan Doğuş Yayın Grubu kanallarının BİM Marketler Grubu’na satılmak üzere olduğu iddia edildi. Bu nedenle Star TV'nin 8 Haziran itibariyle tüm programlarının yayınlarını durdurma kararı alandığı da ileri sürüldü. Star TV, NTV ve Kral TV'nin satışı ile ilgili görüşmelerde son aşamaya gelindiği iddia edildi.

Uçankuş'un haberine göre Star TV, ünlü marketler zinciri BİM’e satılıyor.

Haberde Doğuş Grubu’nun Star TV'nin diğer kanalları NTV, Kral TV ile birlikte satışı konusunda BİM’le anlaşmanın son noktasına kadar gelindiği iddia edildi. 

İş adamı Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Doğuş Yayın Grubu daha önce Katarlı Grup beIN’le masaya oturmuş ancak bir türlü anlaşmaya varılamamıştı.

Star TV, NTV ve Kral TV satılıyor! İşte talipli...

Star Grubu’nun da anlaşmanın imzalanması öncesi 8 Haziran tarihi itibariyle hemen hemen tüm programlarını geri dönüşü olmayacak şekilde yayından kaldıracağı ve bu anlaşma gereği kanalların sorunsuz olarak BİM’e teslim edilmesini için çalışıldığı ileri sürüldü.

 Bu arada Doğuş Grubu’nun TV 8’in yüzde 30’una sahip olduğu, buradaki hisselerin de masada olduğu iddia edildi.

 

Star TV, NTV ve Kral TV satılıyor! İşte talipli... ile ilgili etiketler Ferit Şahenk Star TV NTV BİM kral tv
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.