Maral Büyüksaraç: Star değilim sadece kara gözlü kara bir kızım!

Küçük yaşına rağmen yeteneğiyle dikkat çeken genç oyuncu Maral Büyüksaraç, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri.

Son zamanların çok konuşulan ismi Maral Büyüksaraç, Hürriyet'e verdiği röportajda geleceğe dair projelerini anlattı.

İşte o röportaj:

"Maral'ı beyazperdeye sinemaya kazandıran Türk sinemasının önemli isimlerinden Ömer Lütfü Akad oldu. Küçük yaşta kamera karşısına geçen oyuncu “İyi filmler yapmak istiyorum” diyor.Büyüksaraç şimdilerde ise Minik Kalpler isimli sinema filminde oynayacak.

Oyunculuk hikayeniz nasıl başladı?

- Bu serüven benim için aslında çok küçük yaşlara dayanıyor. Oyunculuğa bir yaşında büyükbabamın sponsor olduğu bir dizi ile başladım. Kendimi geliştirmek için çok çalıştım. Sinema benim için büyük bir tutku.

Maral Büyüksaraç: Star değilim sadece kara gözlü kara bir kızım!

Kendinize örnek aldığınız isimler var mı? Size her daim ilham verenler…

- Meryl Streep ve Natalie Portman… Onları izliyorum ve onları idol olarak görüyorum. Keşfettikçe daha da ilham veriyorlar. Sette oyuncu arkadaşlarım Natalie Portman gibisin diyorlar.

Babanız Mete Büyüksaraç nasıl bakıyor oyunculuk yapmak istemenize?

- Babam hiç istemiyordu. Büyükbabamın lafı üzerine laf söylenmez bizim ailede… Büyükbabam Sophia Loren hayranıymış benim onun gibi olmamı isterdi. Tabii benim için önemli olan sinemamıza iyi filmler kazandırmak, iyi projelere imza atabilmek.

Sette nasıl biri Maral Büyüksaraç?

- Çok çalışkan diyebilirim. Genelde bir gün öncesi kostümler, okuma provaları derken ertesi gün sete uykusuz gitmek zorunda kalıyorum. Set aralarında kitap okumayı seviyorum. Ben öyle bahşedildiği gibi star değilim sadece kara gözlü kara bir kızım işte.

Modern sinemada gençlerin etkisi büyük peki siz nasıl bu kadar büyük bir etki yaratabildiniz?

- Ben okul hayatım bitmeden çalışma hayatına geçtim. Yer aldığım filmlerde kendimden birşeyler bırakabilmek benim en önemli özelliğim. Maral o karaktere ne sağlar, nasıl katkı sağlar diye çok çalışıyorum.

Sinema kızı diyorlar sizin için dizide çalışmayı düşünmüyor musunuz?

- Sinemanın hayatımda etkisi çok büyük… Tabii ki daha yaşım çok küçük ama iyi bir eğitimle daha iyi bir yol alabileceğimi düşünüyorum.

Hayatınızda sizin için en önemli değer nedir?

- Adalet…

 Küçük yaşlardan itibaren bu sektörün içinde olmanın yıpratıcı taraflarının neler olduğunu düşünüyorsunuz?

- Hayal ettiğim herşeyi yaptım ve yapıyorum. Bebek oyunculuğundan bu yana sektördeyim. Tabii ki her ne kadar çalışma saatlerimin yaşıma uygun olmasına dikkat edilmiş olsa da, okuldan eve gitmek yerine sete gittiğim çok olmuştur. Sahne aralarında ders çalışırdım mesela, ödevlerimi Meral abla (Okay) kontrol ederdi. Bu kaç çocuğa nasip olur ki? Benim çalıştığım isimler benim için çok büyük lütuf olmuştur. Böyle bakınca da yaşıtlarımdan şanslı hissediyorum kendimi.

Maral Büyüksaraç: Star değilim sadece kara gözlü kara bir kızım! - Resim : 2

Peki Minik Kalpler nasıl bir film olacak?

- Özel bir kolejde okuyan bir kız Mira… Mira ve babası… Sürpriz bir oyuncuyla çıkacağım karşınıza… Çok çalışmak istediğim bir hocamdı kendisi. Onunla aynı sette çalışacağım İçin çok heyecanlıyım.

Mira nasıl bir karakter, senaryoyu okuduğunuzda neler hissettirdi size?

- Mira okul hayatında iyi bir öğrenci… Ama aile içi karışıklıklar dikkatini dağıtıyor, en büyük destekçisi babası… Bir kızın ve babasının çok heyecanlı, sürükleyici hikayesi… İki gün boyunca tekrar tekrar okudum senaryoyu."

Maral Büyüksaraç: Star değilim sadece kara gözlü kara bir kızım! ile ilgili etiketler oyuncu maral büyüksaraç röporttaj minik kalpler
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.