Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da!

Sri Lanka'da otel ve kiliselere yönelik terör saldırılarında hayatını kaybeden 2 Türk vatandaşına ait cenazeler Türkiye'ye getirildi. İki mühendisin cenazeleri daha sonra uçakla Adıyaman'a götürüldü.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Sri Lanka'daki terör saldırılarında hayatını kaybeden 2 Türk vatandaşı Serhan Selçuk Nariçi ve Yiğit Ali Çavuş'un cenazeleri Türkiye'ye getirildi.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da!

İki mühendisin İstanbul'dan tarifeli uçakla Adıyaman Havalimanı'na getirilen cenazeleri yakınları tarafından uçağın kargo bölümünden alındı.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da! - Resim : 2

Adıyaman Belediyesine ait cenaze araçlarına konulan Yiğit Ali Çavuş'un cenazesi Yeni Asri Mezarlık Camisi morguna kaldırılırken, Serhan Selçuk Nariçi'nin cenazesi ise Gölbaşı ilçesine gönderildi.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da! - Resim : 3

Nariçi ve Çavuş'un yakınları havalimanında sinir krizi geçirip, gözyaşı dökerken alanda sağlık ekipleri hazır bekletildi.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da! - Resim : 4

Cenazelerin getirildiği sırada Serhan Selçuk Nariçi'nin babası Mehmet ile Yiğit Ali Çavuş'un babası Mehmet birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da! - Resim : 5

Havalimanında Nariçi ve Çavuş'un yakınlarının yanı sıra Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ve Nariçi ve Çavuş'un çalıştıkları şirketin yetkilileri de hazır bulundu.

Sri Lanka'da ölen 2 Türk'ün cenazesi İstanbul'da! ile ilgili etiketler İstanbul terör Sri Lanka
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.