Squid Game yasaklandı mı? Netflix dizisi Squid Game ile ilgili flaş karar!

Squid Game tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Netflix dizisi, acımasız bir hayatta kalma yarışını anlatıyor. Ancak borca batmış ve çaresizlik içindeki 456 kişinin ödül umuduyla hayatta kalma yarışını anlatan Squid Game tepki toplamaya devam ediyor. Peki Squid Game yasaklandı mı?

Netflix'te yayınlanmaya başlanan ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Kore dizisi Squid Game konuşulmaya devam ediyor. O kadar ki, acımasız bir hayatta kalma yarışını anlatan ve borç batağındaki 456 kişinin adeta cehennemi yaşadığı Squid Game bazı ülkelerde izletilmemeyle karşı karşıya kaldı.

İNGİLİZ ÖĞRETMENLERDEN VELİLERE UYARI GELDİ

İçerdiği şiddet görüntüleriyle de ooldukça tartışma yaratan Kore dizisi Squid Game, bir süre önce Netflix'te gösterime girdi. Tüm zamanların en çok izlenen dizisi ünvanını da elinde bulunduran Squid Game konusu ve hikayesi ile de beğenildi.

Ancak bu acımasız hayatta kalma mücadelesi anlatılırken çocukların da bu oyunu gerçek hayatta oynamasına ilham kaynağı olunca işin rengi değişti.

456 kişinin ardarda 6 oyun kazandığı takdirde milyonlarca doların sahibi olduğu dizi Squid Game'de elendiğinz takdirde bunun cezası ölüm oluyor.

İngiltere'de birçok okulda öğretmenler velileri uyararak çocukların Squid Game izlememesini tvsiye etti. Nedeni ise çocukların dizideki sahneleri gerçek hayatta taklit etmeye başlaması. Squid Game ilerde birçok ülkede yasaklanabilir diye paylaşımlar yapan sosyal medya kullanıcıları, filmini yapımcısına da tepki göstermeye devam ediyorlar.

Squid Game yasaklandı mı? Netflix dizisi Squid Game ile ilgili flaş karar! ile ilgili etiketler Sinema squid game yasaklandı mı squid game
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.