Squid Game iki ünlüyü birbirine düşürdü! Esra Ceyhan Bergüzar Korel'i Binbir Gece dizisiyle vurdu!

Ünlü sunucu Esra Ceyhan'dan Bergüzar Korel'e tepki gösterdi. Tepkinin nedeni ise son dönemin en çok konuşulan Kore dizisi Squid Game oldu. Geçtiğimiz günlerde izlenmemesi gerektiğini söyleyen Korel'e, "Geçmişte yer aldığın Binbir Gece dizisini ne çabuk unuttun" diyerek tepki gösterdi.

Netflix dizisi Squid Game iki ünlüyü birbirine düşürdü. Bir dönem A'dan Z'ye adlı gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapan Esra Ceyhan, geçtiğimiz günlerde Squid Game dizisi hakkında anne ve babaları uyaran Bergüzar Korel'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Üçüncü çocuğuna hamile olan 39 yaşındaki oyuncu Bergüzar Korel, instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim" dedi."

Esra Ceyhan'dan Bergüzar Korel'e Squid Game tepkisi!

Bergüzar Korel'in Squid Game hakkında açıklamasına ünlü sunucu Esra Ceyhan sert tepki gösterdi. Esra Ceyhan, Bergüzar Korel'i Binbir Gece dizisiyle vurdu.

Yaptığı açıklamada; "Ne çabuk unuttuk! Ne ahlaksız teklifleri, ne aile içi yasak aşkları, ne şiddetin feriştahını içerek berbat dizileri. Çatır çatır ailecek bu saçmalıklar izlendi. Bunlardan birinde rol alan bir kadın oyuncu da bu günlerde şu zararlı bu yararlı aman çocuklar izlemesin diye ahkâm kesiyor. Yahu sen içinde yer aldığın dizinin hikâyesini ne çabuk unuttun" dedi.

 

Squid Game iki ünlüyü birbirine düşürdü! Esra Ceyhan Bergüzar Korel'i Binbir Gece dizisiyle vurdu! ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Esra Ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.