Sporting Lizbon yenilgisi sonrası Vodafone Park'ta Gökhan Töre ve N'Sakala tepkisi

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın son bölümlerinde teknik direktör Sergen Yalçın'a tezahüratlarla destek verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımın oyuncuları Gökhan Töre ile Fabrice N'Sakala'ya ise tepki gösterdi. 4 gol yiyen kaleci Ersin Destanoğlu lehine de tezahürat yapıldı. 21 yaşındaki eldiven yaptığı kurtartışlarla tarihi farkın önüne geçti.

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'a 4-1 yenildiği Şampiyonlar Ligi maçında Portekiz ekibinin 3 golünü de birbirinin kopyası gibi kornerde bulması dikkat çekti. Maç öncesi kanat Sporting Lizbon, bunun karşılığını ilk yarıda almayı başardı.

İlk yarıda 5 korner kazanan konuk ekip, bunların üçünde gol buldu. Maçın 15. dakikasında kazanılan korner atışında Sebastian Coates'in kafa golüyle 1-0 öne geçen Sporting Lizbon, 27. dakikada aynı şekilde ve aynı oyuncusuyla bir kez daha fileleri havalandırdı.

SERGEN YALÇIN VE ERSİN'E DESTEK

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın son bölümlerinde teknik direktör Sergen Yalçın'a tezahüratlarla destek verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımın oyuncuları Gökhan Töre ile Fabrice N'Sakala'ya ise tepki gösterdi.

Maç sonunda oyuncuları tribüne çağıran taraftarlar, 4 gol yiyen kaleci Ersin Destanoğlu lehine de tezahürat yaptı. 21 yaşındaki eldiven yaptığı kurtartışlarla tarihi farkın önüne geçti. Siyah-beyazlılar, maçın ardından soyunma odasına giden Sergen Yalçın'ı tribünlere çağırdı ve kritik Galatasaray derbisi öncesi "moral bozmayın" mesajı verdi. Bir süre sonra sahaya dönen Yalçın, taraftarları selamladı. 

Sporting Lizbon yenilgisi sonrası Vodafone Park'ta Gökhan Töre ve N'Sakala tepkisi

PAULİNHO YİNE GOLÜNÜ ATTI

Sporting Lizbon'un 4. golünü atan Paulinho, Beşiktaş'a karşı 3. kez gol sevinci yaşadı. 2019-20 sezonunda Braga forması giyen Paulinho, Braga'nın siyah-beyazlı takımı 3-1 yendiği maçta iki gol atmıştı.

Beşiktaş'ı 4-1 yenen Sporting Lizbon, gruptaki ilk galibiyetini aldı. İlk maçında Ajax'a evinde 5-1 yenilen Portekiz temsilcisi, Borussia Dortmund'a ise deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

Öte yandan, karşılaşma öncesi kale arkası tribününde siyah-beyazlı taraftarlar arasında arbede yaşandı. Maç başlamadan ortam sakinleşirken bir süre sonra tribünde taraftarlar arasında bir kez daha gerginlik çıktı. Yaşanan arbede sonrası bazı taraftarlar sahaya atladı. Emniyet güçleri burada önlem alırken, sağlık ekipleri de bu tribüne yönlendirildi. Yaralanan bir taraftar sedyeyle sahadan çıkarıldı.

 

 

Sporting Lizbon yenilgisi sonrası Vodafone Park'ta Gökhan Töre ve N'Sakala tepkisi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Gökhan Töre Sporting Lizbon Fabrice N'Sakala UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.