Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da Thomas Bruns ile yollar ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, tecrübeli futbolcu Thomas Bruns ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Bruns'a kulübe verdiği emekler için teşekkür edildi.

Adanaspor'da, geçtiğimiz sezon takımda en fazla forma giyen futbolcular arasında bulunan Bruns ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Thomas Bruns ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da Thomas Bruns ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Adanaspor Spor Toto 1. Lig Thomas Bruns
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.