Spor medyasında çifte standart!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın evinde Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olması birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Süper Lig devinin TFF 2. Lig ekibine evinde yenilmesine bazı gazetelerde gerektiği yer verilmemesi eleştiri konusu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray ile Tuzlaspor karşı karşıya geldi.

Süper Lig'de en fazla şampiyon olan, Türkiye Kupası'nı en fazla kazanan takım olan Sarı-kırmızılılar, evinde 10 kişi TFF 2. Lig temsilcisine 2-0 mağlup oldu. Söz konusu sonuç sosyal medyada da büyük infiale yol açtı.

PENDİKSPOR HEZİMETİNİ HATIRLATTI

1999-2000 sezonu Türkiye Kupası, Türk futbol tarihinin unutulmaz maçlarından birine sahne olmuştu. 3. Turda Fenerbahçe ile eşleşen Pendikspor, 14 Aralık 1999'da oynanan maçta rakibini 2-1 yenerek tur atlamayı başarmıştı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Galatasaray'ın aldığı bu hezimetle, yıllar önce Fenerbahçe'nin Pendikspor'a elenmesini bir tuttular. Bazı futbolseverler ise Cimbom'un 10 kişi kalan rakibine karşı yenilmesini Pendikspor hezimetinden daha ağır bir yenilgi olduğunu belirttiler. 

Spor medyasında çifte standart!

SPOR MEDYASININ İKİ YÜZLÜLÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Son yıllarda tarafsızlık tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen spor basını, Galatasaray-Tuzlaspor maçının ardından da tartışmalara mahal verdi. Fanatik gazetesinin dünkü maçı sürmanşette küçücük bir alanda vermesi sporseverlerin tepkisini çekti. 

Spor medyasında çifte standart! - Resim : 2

PENDİK VE ÜMRANİYESPOR HEZİMETLERİNİ TAM SAYFA VERMİŞLERDİ

Fanatik yıllar yıllar önce oynanan Pendikspor maçı ve geçtiğimiz sezon oynanan Ümraniyespor maçının sonuçlarını manşetten tam sayfa olarak vermişti. Bu durumun farkına varan sosyal medya kullanıcıları da tepki göstermekte gecikmedi. 

Spor medyasında çifte standart! - Resim : 3

Spor medyasında çifte standart! - Resim : 4

Spor medyasında çifte standart! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray fanatik Pendikspor Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.