Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek!

Uzun zamandır kanser tedavisi gören ve hastalığının nüksettiğini açıklayan beIN Sports spikeri Emre Gönlüşen'e kulüplerden ve sporseverlerden destek mesajları yağıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Twitter'dan Gönlüşen'e destek mesajı gönderdi.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kanser hastalığının nüksettiğini açıklayan spor spikeri Emre Gönlüşen için spor camiasından destek mesajları geldi. 

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla genç spikere desteğini gösterdi.

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! - Resim : 2

Ünlü spikere kulüplerden de destek mesajı yağdı. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan Emre Gönlüşen'e gelen destek mesajları:

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! - Resim : 3

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! - Resim : 4

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! - Resim : 5

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! - Resim : 6

 

Spor camiasından Emre Gönlüşen'e büyük destek! ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Emre Gönlüşen Gençlik ve Spor Bakanı kanser Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.