Spor camiası Bartın için tek yürek oldu! İşte federasyon ve kulüplerin geçmiş olsun paylaşımları...

Spor camiası, Bartın’da bu akşam saatlerinde maden ocağında meydana gelen patlamanın ardından iyi dilek mesajları yayınladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, 14 işçinin vefat ettiğini, 21 kişinin ise hastaneye kaldırıldığını açıklamasından sonra ise kulüpler bu sefer de başsağlığı mesajları yayınladı. İşte federasyon ve kulüplerin yaptığı o paylaşımlar:

Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında patlama meydana geldi. Bartın Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Amasya Taşkömürü İşletme müessesinde saat 18.15 sularında -300 kotunda henüz nedeni belli olmayan kısmi bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine tüm ekiplerimiz seferber edilerek gerekli çalışmalara başlanmıştır" denildi.

Patlamanın ardından spor camiası geçmiş olsun mesajları yayınladı.

İŞTE KULÜPLERİN YAPTIĞI İYİ DİLEK PAYLAŞIMLARI:

TFFBartın'ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını temenni ediyor, patlama anında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TBL: Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını temenni ediyor, madencilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Fenerbahçe: Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Bartın, dualarımız sizinle.

Galatasaray: Bartın’daki maden ocağında meydana gelen patlamanın can kaybına sebep olmamasını diliyor, patlama sırasında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Beşiktaş: Bartın’daki maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını temenni ediyor, patlama esnasında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Trabzonspor: Geçmiş olsun Bartın Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybının olmamasını temenni ediyoruz. Dualarımız sizinle.

🔗 https://t.co/Kx2KGZcP5b pic.twitter.com/CdM9lVK2d0

— Trabzonspor (@Trabzonspor) October 14, 2022

İstanbulspor: Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını diliyor, etkilenen tüm çalışanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Bursaspor: Bartın’daki maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını diliyor, patlama sırasında madende olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ankaragücü: Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dualarımız sizinle.

Giresunspor: Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada can kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm madencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dualarımız sizinle #Bartın

 

 

 

 

Spor camiası Bartın için tek yürek oldu! İşte federasyon ve kulüplerin geçmiş olsun paylaşımları... ile ilgili etiketler TFF Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Bartın Amasra patlama maden ocağı grizu patlaması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.