Spikerin dili sürçtü, Cem Küçük anında saldırıya geçti...

Cnn Türk ekranlarında spiker Semiha Şahin talihsiz bir canlı yayın kazası yaşadı. Cem Küçük ise bu kazayı fırsat bilerek hemen saldırıya geçti.

Televizyonlarda canlı yayında ekran karşısına çıkmak tecrübe ve beceri isteyen bir konu. Ancak ne kadar tecrübeli olursa olsun zaman, zaman canlı yayın kazaları meydana gelebiliyor.

Bunun son örneğini Cnn Türk spikeri Semiha Şahin yaşadı. Şahin Ana Haber Bülteni'nde Diyarbakır Lice'de meydana gelen bombalı araçlı saldırıyı anons ederken, dili sürçerek saldırıda ölen PKK'lı terörist için ''Şehit oldu'' ifadelerini kullandı.

Şahin'in bu talihsiz kazasının ardından İhlas Grubu ise hemen saldırıya geçti. Grubun bir numaralı savunucusu Cem Küçük de talihsiz spikerin hatasını kasti bir olay yaşanmış gibi yansıtarak saldırıya geçti.

Küçük sosyal medya hesabından ''CNN Türk spikerine göre bir kadın terörist şehit olmuş. Yazıklar olsun'' mesajını paylaştı.

cnn

Spikerin dili sürçtü, Cem Küçük anında saldırıya geçti... ile ilgili etiketler CNN Türk Cem Küçük semiha şahin spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.