Spiegel ve Report Mainz'dan FETÖ belgeseli...

Alman Spiegel ve Report Mainz, FETÖ yapılanması hakkında dikkat çeken bir belgesel hazırladı.

Belgeselde "Bu yapılanma gerçekten iyi niyetli mi ? Teyitli kaynaklarımıza göre, Gülen yapılanması komplocu ve organize suç örgütleri kriterleri ile bağdaşıyor." ifadeleri kullanıldı.

WDR KANALINA KARALAMA KAMPANYASI
Belgeselde belirtilen kritik bilgilere göre FETÖ, yapılanmayı araştırıp ve eleştiren bir belgeselinden dolayı WDR kanalına karşı karalama kampanyası başlattı ve bu nedenle belgeselin gösterimi ertelendi.

ELEŞTİREN GAZETECİLER HAKKINDA DOSYA HAZIRLIYORLAR
Belgeseli hazırlayanların ulaştığı bilgilere göre FETÖ yapılanması, askeri rejimlere kriz danışmanlığı yapan Burson-Marsteller şirketine milyonlarca euro ödedi. Bu şirket, FETÖ'yü eleştiren gazeteciler hakkında dosyalar oluşturuluyor ve baskı uyguluyor.

Belgeselde konuşan eski FETÖ'cülerin ifadelerine de yer verilen belgeselde "Konuştuğumuz eski yapılanma üyesi, her şeyi yöneten gizli bir yönetimden bahsediyor. Yapılanma tamamen gizlilik içerisinde hareket ediyor. Şeffaflık söz konusu değil" ifadelerine yer verildi.

Spiegel ve Report Mainz'dan FETÖ belgeseli... ile ilgili etiketler FETÖ Almanya belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.