'Spiderman No Way Home' filmi dünyanın en büyük üçüncü gişesi gelirine ulaştı

Spiderman'in yeni filmi (Spider-Man: No Way Home, Örücem-Adam Eve Dönüş Yok) açılış hafta sonunu geride bıraktı ve 600 milyon dolarlık hasılat rekoru ile dünyanın en büyük üçüncü gişesi gelirine ulaştı.

'Örümcek Adam Eve Dönüş Yok' filmi, açılış haftalarında sırasıyla 1,2 milyar dolar ve 640,5 milyon dolar kazandıran Avengers: Endgame ve Avengers: Infinity war gibi Marvel karakterlerinin izini sürüyor.

spiderman no way home

Proactive Investors'te yer alan habere göre; bu, 18 aydır çalkantılı bir süreçten geçen dünyanın en büyük sinema gruplarından Cineworld'ün için sevindirici bir haber oldu.

Sinema işletmeleri, dünya genelinde uzun süre kapalıyken, COVID-19 salgının neden olduğu belirsizlikle çoğundan daha fazla uğraşmak zorunda kaldı. Cineworld da bunlardan biri. Yatırımcıların şirketin geri dönmek için mücadele edeceğinden emin oldukları için Ekim ayında Birleşik Krallık'ta en fazla açığa çıkan hisse senedi listesinin başında yer aldı. Hisse fiyatı da ciddi düşüş yaşadı, yıl önce 217pund düzeyinde işlem görüyordu ve şu anda 30 paund.

Çok yakın zamanlarda, Cineworld'e Kanadalı rakibi Cineplex'e (TSX: CGX) 725 milyon sterlinlik büyük bir tazminat ödemeya mahkum edildi. Bu da şirketi ciddi bir krize sokmuş durumda.

Ekim ayında konuşan Cineworld Üst Yöneticisi (CEO) Mooky Greidinger, "Sonuçlarımız hala Covid-19 ve ilgili ürün eksikliğinin etkisini taşıyor olsa da, özellikle önümüzdeki dört ay için yaklaşan büyük sürümler tarafından cesaretlendiriliyoruz. Buna dört yeni Marvel filminin yanı sıra Top Gun Maverick, yeni Bond, Matrix, Dune ve çok daha fazlası dahil olacak” dedi.

'Spiderman No Way Home' filmi dünyanın en büyük üçüncü gişesi gelirine ulaştı ile ilgili etiketler film Spiderman No Way Home spiderman örümcek adam Spiderman eve dönüş yok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.