Sözünü tutmayınca… Mansur Yavaş Turgut Altınok’un suya indirim vaadine neden itiraz ediyor?

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok’un suda indirim vaadine itiraz etti.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş seçimden önce ''Suya zam yapmayacağım. Allah'ın suyu. Allah'ın suyundan para kazanılmayacağına inanıyorum'' vaadinde bulunmuştu. Türkiye'de suyu en pahalı kullanan illerden olan Ankara'da aynı zamanda 3-4 ineği olan köylülerin, ahırları ticarethane olarak gösterildiği için, meskenlerden 8 kat fazla su faturası ödemek zorunda kalması hatta ödeme için inek dahi satmaları haber olmuştu.

MANSUR YAVAŞ İNDİRİM VAADİNE İTİRAZ ETTİ

Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın ABB adayı Turgut Altınok'un suyu yüzde 50 ucuzlatacaklarına dair vatandaşlara gönderdiği iddia edilen kısa mesaj için, "Hem Anayasa Mahkemesi kararları hem çeşitli mahkeme kararları ve Sayıştay raporları doğrultusunda su, maliyetinin altında satılmaz. Yasal olarak yapamayacakları şeyleri iddia ediyorlar. Ben çaresizlik olarak görüyorum ama güzel bir şey" dedi.

TURGUT ALTINOK BAŞKENTLİLERE YÜZDE 50 SU İNDİRİMİ MÜJDESI VERMİŞTİ

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde suda indirim yapılacağını söyleyerek “Şu an Ankara, en pahalı suyu tüketiyor. 31 Mart'tan sonra suda yüzde 50 indirim yapacağız. Ankara'nın suyu içilecek" dedi. Mansur Yavaş yönetiminin çürümeye terk ettiği Ankara Park’ın yeniden hizmete kazandırılması için çalışacaklarını da belirten Altınok, "Atatürk Orman Çiftliği'ni ruhuna tekrar kavuşturacağız. Dev bir akvaryum yapacağız. Çürüyen Anka Park'ı da hizmete açacağız. Altınok'ta ne haram para var, ne kara para vardır." ifadelerini kullanmıştı.

Sözünü tutmayınca… Mansur Yavaş Turgut Altınok’un suya indirim vaadine neden itiraz ediyor? ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Turgut Altınok CHP AK Parti Cumhur İttifakı Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi seçim Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.