Söz'ün yakışıklı oyuncusuyla aşk yaşayan Yağmur Ünal ilişki kriterlerini anlattı!

Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Görkem Sevindik ile sevgili olan Yağmur Ünal, zor bir kadın olduğunu belirterek erkeklerde aradığı kriterleri sıraladı.

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de Keşanlı karakterine hayat veren Görkem Sevindik ile bir süredir aşk yaşayan Yağmur Ünal, "İlişkide zor kadınım." diyerek erkekte aradığı kriterleri sıraladı.

Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan 33 yaşındaki kızı Yağmur Ünal, verdiği röportajda hem kendisinden bahsetti hem de aşk yaşayacağı erkekte aradığı kriterleri anlattı.

"KAFASI BOŞ ADAMLA İŞİM OLMAZ"

Yağmur Ünal'ın önceki hafta Söz'ün yakışıklı oyuncusu Görkem Sevindik ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Yağmur Ünal, bir erkekte aradığı özellikleri şu sözlerle dile getirdi:

"Kendini fazla ciddiye almayan, egosuz ve komik erkeklerden hoşlanırım. Kafası boş adamlarla işim olmaz. İlişkilerimde zor bir kadınım. Saman alevi gibi parlarım. Kıskancımdır."

Görkem Sevindik ile böyle yakalanmıştı:

soz-un-yakisikli-oyuncusu-ile-ask-yasayan-yagmur-10359324_8191_m

soz-un-yakisikli-oyuncusu-ile-ask-yasayan-yagmur-10359324_1930_m

Söz'ün yakışıklı oyuncusuyla aşk yaşayan Yağmur Ünal ilişki kriterlerini anlattı! ile ilgili etiketler Yağmur Ünal Söz Sevgili görkem sevindik keşanlı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.