Sözleşmesinin son senesine giren Pogba'nın yeni adresi Real Madrid olabilir

Manchester United ile sezonun ilk karşılaşmasında fırtına gibi esen ve 4 asiste imza atan Fransız yıldız Paul Pogba'nın sezon sonunda Real Madrid'e katılacağı iddia edildi... 28 yaşındaki orta saha, Kırmızı Şeytanlar ile olan sözleşmesinin son senesine girerken, sezon sonu bedelsiz bir şekilde ayrılma hakkına sahip.

Barcelona'nın Lionel Messi transferi sonrası Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılacağı ve Real Madrid'e transfer olacağına dair iddialar yüksek sesle konuşulurken, bir yıldız isim daha İspanya yolcusu olacak gibi duruyor...

Mbappe'nin Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşı Paul Pogba, Manchester United ile olan sözleşmesinin son senesine girerken, Daily Star'da yer alan habere göre 28 yaşındaki oyuncu serbest kalmasının ardından Real Madrid'e imza atacak.

MANCHESTER UNİTED'A TRANSFER REKORUYLA DÖNDÜ

Pogba, bir süre altyapısında forma giydiği Manchester United'ın as takımında şans bulamayarak 2012 yılında Juventus kadrosuna bedelsiz bir şekilde katılmıştı. İtalyan devinde forma giydiği 4 yılda dünyanın en iyi oyuncularından biri haline gelen Pogba, Kırmızı Şeytanlar'a dönemin transfer rekorunu kırarak 105 milyon Euro karşılığında geri dönmüştü.

Milli takımdaki performansının aksine Premier Lig'de geçirdiği yıllarda performansıyla zaman zaman eleştiri konusu olan Pogba, yeni sezona ise çok hızlı bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezonun tamamında 3 asist yapabilen Pogba, Leeds United ile oynanan yeni sezonun açılış maçında ise 4 asistlik bir performans sergiledi. Sahadaki performansıyla beğeni toplayan yıldız orta saha, geçen sezonki asist rakamlarını da ilk maçta geçmiş oldu.

Sözleşmesinin son senesine giren Pogba'nın yeni adresi Real Madrid olabilir ile ilgili etiketler Real Madrid Manchester United Kylian Mbappe paul pogba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.