Sözde general Davit Manukyan Bakü’ye getirildi!

Karabağ’da bulunan sözde Ermeni Devleti'nin generallerinden Davit Manukyan kaçamadan yakalandı. Karabağ'da işlediği terör suçlarından dolayı tutuklanarak Bakü'ye getirildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusu, Karabağ’da ermeni terör örgütleri üyeleri ile mücadelesini sürdürüyor.

SÖZDE GENERAL MANUKYAN KAÇAMADAN YAKALANDI!

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde Ermeni Devleti'ne bağlı yasa dışı silahlı örgüt liderlerinden Tümgeneral Davit Manukyan'ın yakalandığı öğrenildi.

Sözde general Davit Manukyan Bakü’ye getirildi!

MANUKYAN TERÖR EYLEMLERİNDEN SORUMLU!

Azerbaycan’ın yaptığı açıklamada, Manukyan'ın ayrıca Azerbaycan'da kamu güvenliğini bozmak, halk arasında panik yaratmak, patlama ve yangınlar gibi terör eylemlerinin organizasyonunda yer aldığının tespit edildiği bildirildi. Yine Manukyan’ın “Organize bir grup tarafından tekrarlanan terörizm", "Ateşli silahların, bunların bileşenlerinin, mühimmatın, patlayıcıların ve cihazların yasa dışı edinimi, depolanması ve taşınması", "Yasayla öngörülmeyen silahlı gruplar ve birlikler oluşturmak" ve "Azerbaycan sınırını yasa dışı geçmek" suçlamalarıyla hakim karşısına çıkarılan Manukyan'ın tutuklandığı belirtildi. Karabağ’da gözaltına alınarak Bakü'ye getirildiği ve mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Sözde general Davit Manukyan Bakü’ye getirildi! - Resim : 2

Sözde general Davit Manukyan Bakü’ye getirildi! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.