Sözcü yazarları koro halinde HDP'ye oy istiyor...

Sözcü Gazetesi yazarları son günlerde adeta dil birliği yaparak HDP'ye oy istemeye başladı.

Kendilerini ulusalcı olarak nitelendiren Emin Çölaşan, Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun PKK'ya terör örgütü dahi diyemeyen HDP için güzelleme yapıp oy istemeye başladı.

ÇÖLAŞAN: HDP BARAJI AŞMALI
Gazetenin yazarlarından Emin Çölaşan yazısında ‘’HDP’nin yüzde 10 seçim barajını mutlaka aşması gerek. Aksi takdirde onların kazanacağı milletvekilleri AKP’ye yarayacak ve bu yolla belki de Meclis’te çoğunluğu sağlayacak…’’ ifadelerini kullandı.

ÖZDİL HDP'Lİ ADAYA KÖŞESİNİ AYIRDI
Çölaşan'ın ardından Yılmaz Özdil de köşesini HDP'ye ayırdı. Özdil HDP Ankara 1. sıra milletvekili adayı Veli Saçılık'ın hayat hikayesini köşesine taşıdı. Özdil yazısında ‘’Ben hayatımda Veli kadar milletvekili olmayı hak eden birini görmedim… Tek adama karşı tek kollu adamdır!’’ ifadelerini kullandı.

BEKİR COŞKUN: HDP'YE OY VERENLERE HAİN DEMEYİN
Sözcü gazetesinde yayımlanan dikkat çekici son yazı ise Bekir Coşkun’un imzasını taşıdı. Bekir Coşkun yazsında ‘’Cumhurbaşkanlığı seçiminde cumhurbaşkanı adayımıza, milletvekili seçiminde HDP’ye oy vereceğim’’ diyenlere kızılmaması gerektiğini söyledi ‘’Eğer sırf AKP’den kurtulmak için HDP’ye oy verenlere ‘hain’ diyecekseniz… İkinci turda HDP’den oy beklerken de size ‘hain’ derler…’’ ifadelerini kullandı.

Sözcü yazarları koro halinde HDP'ye oy istiyor... ile ilgili etiketler Sözcü Yılmaz Özdil Bekir Coşkun Emin Çölaşan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.