Bekir Coşkun'un yine şirazesi kaydı!

Geçtiğimiz seçimlerde HDP'ye oy istediği için "ulusalcı" kesimin sert tepkisi ile karşılaşan Belir Coşkun "huylu huyundan vazgeçmez" dedirtti! Sözcü yazarı Bekir Coşkun köşesinde, 24 Haziran seçimlerinde HDP'ye dair tavrını açıklayan bir yazı kaleme aldı ve yine HDP'ye oy istedi!

Sözcü yazarı Bekir Coşkun köşesinde, 24 Haziran seçimlerinde HDP'ye dair tavrını açıklayan bir yazı kaleme aldı.

Daha önce 2015 Haziran seçimlerinde, "HDP barajı aşarsa AKP tek başına iktidar olamıyor… Ama HDP barajı aşmazsa Erdoğan yine tek başına iktidardır" diye yazdığını ifade Coşkun, o yazısından sonra hakaretlere uğradığını belirtti.

Coşkun, hakaretler içinde, "Selo'nun sazının sapı girsin diyen bile oldu" dedi.

Coşkun, 2015 yılındaki seçimlerde HDP barajı aştığı için AK Part'nin tek başına iktidar olamadığını vurgularken, 24 Haziran seçimleri için de, "Aynı durum yine söz konusu…" diye belirtti. Coşkun, HDP oylarının kilit olduğunu ifade etti.

Pazar günkü seçimler için "son şans" diyen Coşkun, "'Cumhurbaşkanlığı seçiminde cumhurbaşkanı adayımıza, milletvekili seçiminde HDP'ye oy vereceğim' diyenlere kızmayın" derken, "Eğer sırf AKP'den kurtulmak için HDP'ye oy verenlere 'hain' diyecekseniz… İkinci turda HDP'den oy beklerken de size 'hain' derler…" diye belirtti.

 

Bekir Coşkun'un yine şirazesi kaydı! ile ilgili etiketler Bekir Coşkun HDP Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.