Sözcü gazetesinde büyük deprem! Onlarca ağır topun işine son verildi

CHP'nin sözcülüğünü üstlenen ve yalan haberleriyle gündem olan Sözcü gazetesi, ekonomik sebepleri gerekçe göstererek Çiğdem Toker, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan gibi isimlerle birlikte 40'tan fazla gazetecinin işine son verdi.

CHP'nin fonladığı ve sık sık asparagas haberleriyle gündeme gelen Sözcü gazetesinde işten çıkarma depremi yaşanıyor. 

GEREKÇE: EKONOMİK SEBEPLER

Çok sayıda ismin işine son verildiği ifade ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan gazeteci İsmail Saymaz, "Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor." ifadelerini kullandı.

Saymaz'ın Sözcü'deki işten çıkarmalarla ilgili açıklaması şu şekilde: Sözcü ve Korkusuz gazeteleri Çiğdem Toker, Serpil Yılmaz, Sinan Meydan, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile yollarını ayırdı. Ayrıca 40 kadar editör, sayfa sekreteri ve teknik elemanın işine son verildi. Gerekçe, ekonomik sebepler olarak gösteriliyor.

Ayrıca Sözcü ve Korkusuz gazetesinin Tv 100'ün sahibi Nejat Gülseven'e satıldıgı iddia ediliyor. 

 

Sözcü gazetesinde büyük deprem! Onlarca ağır topun işine son verildi ile ilgili etiketler Sözcü
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.