Söz dizisi önceki bölümü ile yine nefes kesti! / VİDEO

Söz dizisi dün akşam yayınlanan 16. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Söz dizisi yeni bölüm fragmanı ile Yavuz Üsteğmen'in Çolak'ı silahıyla başından vurarak etkisiz hale getireceğini gösterdi. Terör örgütü üyeleri tarafından kaçırılan Bahar’ın başına silah dayayan kişiler Söz'ün 16 Ekim'deki bölümünde genç doktordan istedikleri bilgileri vermesini isteyecek. Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını TIMS-B'ın üstlendiği Söz dizisinde Yavuz'un ölümle burun buruna olduğu dakikalar heyecan yarattı. Hemen arkasından Söz 17. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Söz 16 bölümde neler yaşandı? Söz 17. bölüm fragmanında neler olacak? Detaylar haber özette...

Söz dizisi son bölümde hem Yavuz Üsteğmen hem de Bahar teröristlerin eline düşmüş operasyonlar devam ederken üsteğmenlerini arayan tim ters giden bir şeylerin olduğunu anlamıştı. Sarı Komutan’dan gelen yardım teklifini geri çevirmeyen Bahar ise komutanla nikah masasına oturmuş ve Üsteğmen Yavuz’a “Evet” demişti. İşte aksiyonun eksik olmadığı Söz adlı dizinin 16 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümünde yaşanacakların yer aldığı tanıtım videosu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Söz dizisinde neler oldu? Söz dizisi yeni bölümü ne zaman? Ayrıltılar haberimizde...

SÖZ DİZİSİ 17. BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 16. BÖLÜM ÖZETİ

İlgiyle izlenen dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

SAZ1

SÖZ 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖNCEKİ HAFTALARDA HANGİ OLAYLAR MEYDANA GELMİŞTİ?

Çolak’ın başak bir bölgeye götürüldüğü esnada ekibe pusu kurulmuş terör örgütü üyeleri Çolak’ı kaçırmıştı. Askerlerin intikamını almaya söz veren Yavuz Üsteğmen ise bir yandan buna yönelik adım atarken bir yandan da kışlaya yapılan saldırıyı engellemeye çalışmıştı. Bombaların ve silahların patladığı dizide Eylem ise oldukça zorlu bir görev üstlenmişti.

Teröristlerin içerisine sızarak onlardan bilgi toplamaya çalışan Eylem, Avcı ile yaptığı son görüşmede mecbur kaldığı takdirde kendisini vurması için söz ermesini istemişti. Canlı bomba eyleminde kullanılmak üzere terör örgütü üyeleri tarafından bölgeye gönderilen genç kızın kendisini patlamaması için onu vurmak zorunda kalan Avcı’nın kararsızlığı ise diziye damga vurmuştu.

SAFSDFAS

SÖZ KONUSU VE BAŞROL OYUNCULARI

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosu Ethem Özışık’a ait olan “SÖZ” her Pazartesi star’da! Ön hazırlıkları 1 yıl süren ‘SÖZ’ de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’, bir “Özel Kuvvet Timi’nin” hikayesini konu alıyor.

SÖZ DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

cihan_Anal

CİHAN ÜNAL

Yeni sezon için çekimleri başlayan ‘Söz’ dizisi kadrosuna Ezgi Çelik ve Mehmet Özgür’ün ardından usta oyuncu Cihan Ünal da katıldı.

Nefesleri kesen hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle eylül ayında Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Söz' için kamera karşına geçen Ünal, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmeyen terör örgütü lideri Çolak’ın en büyük destekçisi ve finansörü olan ‘Büyük Bey’ karakterine, diziye yeni katılan Mehmet Özgür ve Cihan Ünal’dan hangisinin hayat vereceği merakla bekleniyor.

mehmet

MEHMET ÖZGÜR

'Söz'ün oyuncu kadrosuna yeni sezonda Ezgi Çelik'in ardından Mehmet Özgür de daha dahil oldu.

Suskunlar dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran 46 yaşındaki Özgür, son olarak Masum filminde rol almıştı.
songAl

YÜZBAŞI SONGÜL (EZGİ ÇELİK)

Yeni sezon öncesi ‘Söz' dizisi için kamera karşısına geçen Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterine hayat verecek.

Eğitim subayı olan Yüzbaşı Songül, Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü ve disiplinli olabileceğinin en önemli örneklerinden biri olurken, 'Özel Kuvvet Timi'ni de en zorlu şartlarda sınayacaktır.

tolga

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı

Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

aybAke

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Söz dizisi önceki bölümü ile yine nefes kesti! / VİDEO ile ilgili etiketler söz dizisi son bölüm 16 ekim pazartesi söz dizisinde neler oldu tanıtım videosu söz dizisi yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.