Söz bu akşam yok mu? 7 Ocak Star TV yayın akışı! Yeni bölümü ne zaman?

Söz bu akşam neden yok? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz heyecanlı bölümleri ile ekranlara damga vuruyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi yayın akışında yer almadı. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahiplerinden olan Söz'ün yeni bölümünün ne zaman olacağı ise merak konusu. Peki Söz bu akşam neden yok? Söz'ün yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Söz bu akşam neden yok? Heyecan dolu sahneleri ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen Söz bugün Star TV yayın akışında yer almadı. Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya ve Deniz Baysal gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki Söz'ün yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Söz bu akşam neden yok? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yeni sene nedeniyle tatile giren dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olmayacak. Yeni bölümü ise iki hafta sonra 21 Ocak Pazartesi yayınlanması bekleniyor.

Söz bu akşam yok mu? 7 Ocak Star TV yayın akışı! Yeni bölümü ne zaman?

SÖZ 65.BÖLÜM ÖZETİ
Yavuz, Sevdikleri İçin Savaşıyor!
Yavuz’un yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami, Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk’u almayı başarırlar.

Tim, Karabatak’ı almak için yabancı üssün kapılarına dayanır. Karabatak’ı almak için canlarını bile vermekten çekinmeyeceklerini de üs bölgesindeki tüm askerlere ilan ederler: Ölmek var Karabatak’ı almadan dönmek yok…

Tim’in bu kararlılığı Dragan ve üs bölgesi komutanını tedirgin eder. Bir an önce kurtulmak için bir plan yapmaları gerekmektedir. Dragan’ın yapacağı bu plan Karabatak’ı ölümle burun buruna getirir. Ama Karabatak bir yemin etmiştir. Şero’yu öldürmeden ölmeye niyeti yoktur.

Sami elinde tuttuğu Kopuk için Yavuz’dan bütün zararını karşılamasını ister. Ama en yakınındakilere zarar gelmemesi için Yavuz’un neler yapabileceğini bilmemektedir. Kopuk’un hayatını tehlikeye atan Sami ve ekibi, hayatlarının dersini alacaktır.

64. BÖLÜM
Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırıyor.

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.

Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir.

Yavuz, Sami ve ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Sami bu durumdan kurtulmak için Yavuz’un en zayıf yanına saldıracaktır. Turan ve Kopuk’a…

Yavuz, Sami’nin adamlarından birinin gizli bir mekânı olduğunu öğrenir. Mekana düzenlediği baskınla Sami’ye bir adım daha yaklaşmanın fırsatını bulacaktır. Bu yakınlık ona Karabatak hakkında önemli bir istihbarat getirecek ama Turan ve Kopuk’un uğramak üzere olduğu saldırıya yetişmesine de engel olacaktır.

63. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanmaktadır.

Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.

Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur.

Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası tekstilci annesi ev hanımıdır. Berfin ve Gencay isimlerinde iki kardeşi olan Tolga Sarıtaş aslen Sivaslıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlayan Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünde okumakta olan Tolga Sarıtaş bir dönem Omega adlı bir müzik grubunda baterist ve gitarist olarak sahneye çıkmıştır. 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmi ile beyazperdede izleyici karşısına çıkan Sarıtaş, oyunculuk kariyerinin en önemli basamak taşlarından biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak büyük beğeni toplamış ve tüm Türkiye’de tanınmıştır.

DENİZ BAYSAL KİMDİR?
Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir'de ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Anne ve babası boşanmıştır. 2009 yılında Manisa, Celal BayarÜniversitesinde dış ticaret eğitimi almaya başladı. 10 yaşından itibaren İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda 10 yıl tiyatro oyunculuğu yaptı. Palyaçoluk yaptı, sonra da çocuk oyunlarında oynadı. Tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başladı. Bir dönem basket oynuyorken, burnuna top çarptı ve burnuna estetik yaptırmak zorunda kaldı.
Reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında "Derin Sular" dizisindeHilal Altınbilek, Şükrü Özyıldız ile beraber oynamıştır.
2012 yılında SenaryosuMahsun Kırmızıgül'e ait olan "Babalar ve Evlatlar" filminde oynadı. 2014yılında başrollerini Berna Laçin, Sinan Tuzcu veBurak Hakkı'nın üstlendiği "Aşk Ekmek ve Hayaller" dizisinde Uğur'un yıllar önce izini kaybettiği annesinin katilinin kızı Karaca karakterini canlandırdı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe,Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Filmleri ve Dizileri :
2014 - Kaçak Gelinler (Kainat) (TV Dizisi)
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi)
2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi)
2012 - 2013 - Kayıp şehir (TV Dizisi)
2011 - Derin Sular (Nisan) (TV Dizisi)

Söz bu akşam yok mu? 7 Ocak Star TV yayın akışı! Yeni bölümü ne zaman? ile ilgili etiketler Söz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.