Söz 84. bölüm izle! Bütün Tim şehit mi oluyor?

Söz 84. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, bu akşam final bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Dizinin hayranları sezon finali mi? Final mi yapıyor? sorularının cevaplarını merak ediyor. 27 Mayıs akşamı yayınlanacak bölümde; Tim ikiye bölünerek operasyona çıkıyor. Beklenmedik bir eski düşmanın ortaya çıkması her şeyi değiştiriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 84. bölüm izle! Bütün Tim şehit mi oluyor? Detaylar...

Söz 84. bölüm izle! Sevilen diziler final bölümleriyle sevenlerine veda etmeye devam ediyor. Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Söz, bu akşam saat 20:00'da izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 27 Mayıs akşamı yayınlanacak final bölümünde; Yavuz ve Tim birlikte operasyona çıkıyor. Terör örgütlerine baskın yapmaya hazırlanan ekip, ikiye bölünerek saldırıya geçiyor. Ancak eski bir düşmanın ortaya çıkması olayın seyrini değiştiriyor. Dizinin 84. bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Dizinin hayranları sezon finali mi? Final mi yapıyor? sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte Söz 84. bölüm izle! Bütün Tim şehit mi oluyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ekranların sevilen dizisi Söz final bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümde yaşanacak olaylar izleyiciler tarafından heyecanla takip edilecek. Heyecanın dorukta olacağı Söz 84. final bölümü fragmanı yayınlandı. 

SÖZ 84 FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

SÖZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Büyük bir çatışma hazırlığında olan terör unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir.

 Yavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör unsurlarının liderlerini ve çatışmayı yürüttükleri karargahı yok etmek için harekete geçerken timin diğer yarısı, terör unsurlarının mühimmat depolarını vurmak için sıcak temasa başlar.

Söz 84. bölüm izle! Bütün Tim şehit mi oluyor?

Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani 'Bir Dost' yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer. Hayatları pahasına da olsa Dost'u yok edeceklerdir. Fakat onları bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. ''O'' geri dönmüştür. TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

 

Söz 84. bölüm izle! Bütün Tim şehit mi oluyor? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz 27 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.