Söz 79. bölüm izle! İşte 80. yeni bölüm fragmanı!

Söz 79. bölüm izle! Star TV merakla takip edilen dizisi Söz, yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. 22 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. 79. bölümde Dragan, Yavuz ve Derya'ya tuzak kurarak esir alıyor. Söz son bölümde; Tim uzun süre sonra Yavuz ile beraber operasyona giderek düşmanlara kök söktürüyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Söz 79. bölüm izle! Yavuz ile Derya kurtulacak mı? Detaylar haberimizde...

Söz 79. bölüm izle! Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Söz 71. yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkacak.22 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yavuz sevdiği kadını kurtarmak için Dragan'ın hain tuzağına düşüyor.Türkiye'nin teröristlere karşı mücadeleye girmesinde özel kuvvet kurularak vatanın birliğini korumak amaçlanıyor. Kurulan Timin başına Yavuz Üsteğmen getiriliyor.Yeni bölüm fragmanında Derya'nın hastanede yer düşüğü görüntüler merak uyandırıyor.Dragan'ın Yavuz ile Derya'nın başına silah dayaması sonrasında izleyenlerin yeni bölümü izlemek için araştırma yapmaya başladı.BluTV üzerinden izleme seçeneği bulunan dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Söz 79. bölüm izle! Yavuz ile Derya kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

 

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Söz yeni bölümde; Linda'yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

SÖZ 79. BÖLÜM İZLE

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya'nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya'nın canını yakmaktadır. Ancak Derya'nın pes etmeye niyeti yoktur.

80. BÖLÜM ÖNİZLEME!

Linda'nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.

Söz 79. bölüm izle! İşte 80. yeni bölüm fragmanı!

Dragan'ın Avrupa'daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık'ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık'ı alıp Dragan'a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.

Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz'u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz bir kez daha sevdikleri ile sınavdan geçiyor. Derya vuruluyor. Yavuz’un ipleri de o an kopuyor. Sevdiği kadını kendi elleri ile yetiştiren Yavuz’un öfkesi daha da artıyor. Yavuz ‘benim yatmam gereken yerlerde hep sevdiklerim yatıyor’ diye düşünüyor. Derya hastaneye getirilir getirilmez ameliyata alınıyor. Üstelik çok kritik bir ameliyat Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya'nın başına gelenlerin hesabını Linda'dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçiyor. Yavuz bedeli ne olursa olsun durmayacağını söylüyor. Hastaneden çıkarken ‘bana kimse sakin ol, dur falan demesin’ diyor.

Söz 79. bölüm izle! İşte 80. yeni bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz BluTV
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.