Söz 77. bölüm full izle! Savcı Derya ölüyor mu?

Söz 77. bölüm full izle! Star TV ekranlarının nefes kesen dizisi Söz yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yavuz'u kurtarmak için mesleki hayatını tehlikeye atan Derya'nın tek isteği gerçekleri öğrenmektir. Melisa'nın Cahit tarafından kaçırılması sonrasında Keşanlı çılgına dönüyor. 8 Nisan akşamı yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 77. bölüm full izle! Savcı Derya ölüyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 77. bölüm full izle! Star TV'nin en çok takip edilen dizisi Söz dikkat çekici yeni bölümüyle ekranlara gelecek.8 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Yavuz gerçekleri Derya'ya söyleyerek onu bu yükten kurtarmak istiyor. Sevdiği adam için mesleki hayatını tehlikeye atan Derya'yı daha büyük tehlikeler bulunuyor.Melisa'nın Cahit tarafından kaçırılması sonrasında Eylem'in yardımıyla harekete geçen Tim elinden gelen herşeyi yapıyor. Derya'yı kendisi yüzünden düştüğü durumdan kurtarmak için Yavuz harekete geçerken, Linda'nın El Muğdar'ı geri almak için hain planlarını devreye sokuyor. Sınırda kurulması için harekete geçilen terör örgütü devletini engellemek isteyen Tim göreve hazırlanıyor.Söz 77. bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya hazırlanıyor. İşte Söz 77. bölüm full izle! Savcı Derya ölüyor mu? Merak edilen detayları haberimizde...

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Söz, hafta boyunca en çok konuşulan diziler arasında yer almayı başarıyor. Söz yeni bölümde Yavuz ülkesi için yaptığı ve işlediği bütün cinayetleri, Savcı Derya'ya anlatıyor. Duydukları karşısında şoka uğrayan Derya'yı bekleyen asıl tehlike Linda tarafından hazırlanmaktadır. El Muğdar'ı almak için harekete geçen Linda, beklenmedik hareketler yapmaya devam ediyor.

SÖZ 77. BÖLÜM FULL İZLE!

Sınırda terör örgütü devleti kurmaya hazırlananlara darbe vurmaya hazırlanan Tim tüm gücüyle harekete geçiyor. Melisa'yı kurtarmak için harekete geçen Keşanlı'nın yeni bölüm fragmanında resime bakarak ağlaması sonrasında akıllara Melisa öldü mü? sorusunu getiriyor.

Söz 77. bölüm full izle! Savcı Derya ölüyor mu?

Kurulacak terör devleti için ilk somut adım olarak Türkiye sınırına yakın bir bölgede düzenlenen tören canlı olarak tüm dünya medyasında yayınlanır. Sınırımıza yakın bölgede çekilen sözde devlet ait bayrağı indirmek için Tim süratle harekete geçer.

Linda'nın tehditleri üzerine Yavuz Derya'nın hayatının tehlikede olduğunu anlayıp canla başla Derya'ya ulaşmaya çalışır. Bu sırada Derya da Linda'nın kendisi için gönderdiği tetikçi ile gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Söz 77. bölüm full izle! Savcı Derya ölüyor mu? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.