Söz 76. bölüm full izle! Tim Fethi'nin intikamını alıyor!

Söz 76. bölüm full izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tim şehit olan arkadaşları Fethi'nin katili Dragan'dan intikam almak için harekete geçiyor. Kılık değiştirerek teröristlerin arasında karışan ekip planlarını başarıya ulaştırmaya yaklaşırken beklenmedik gelişme yaşanıyor. İşte Söz 76. bölüm full izle! Tim Fethi'nin intikamını alıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 76. bölüm full izle! Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Söz yeni bölümüyle ekranlara geliyor.Beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı 76. bölümde Tim dostlarının intikamını almak için harekete geçiyor. Sevdiği adamı kaybetmenin acısını yaşayan Eylem, Fethi'nin mezarı başında saldırıya uğruyor.Dostlarına son görevi yerine getirmek isteyen Tim, Dragan'a karşı darbe vurmak için planlarını devreye sokuyor. Ülke sevdası için sevdiği kadın ile ayrı düşen Yavuz, Linda'nın yapacaklarının önüne geçiyor. Yeni bölüm fragmanında Derya'nın polis tarafından gözaltına alınması merak uyandırıyor. Söz 76. bölümünü izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 76. bölüm full izle! Tim Fethi'nin intikamını alıyor! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda ve Dragan'a kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye'yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.

Tim, Dragan'ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan'ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir. Tim hamle yapmak için Karabatak'tan gelecek haberi bekler ama Karabatak'ın işi hiç kolay olmayacaktır.

SÖZ 76. BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Yavuz hücre evlerine yaptığı baskında şok edici bir suikast bilgisi elde eder; Eylem'in hayatı tehlikededir…

Yavuz gerisinde cesetler bıraktığı hücre evinden hızla ayrılırken karşısında Derya'yı bulur. Artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmişlerdir.

Söz 76. bölüm full izle! Tim Fethi'nin intikamını alıyor!

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

Söz 76. bölüm full izle! Tim Fethi'nin intikamını alıyor! ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.