"Soyunurken birden arkamdan kız çıktı ve..."

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser oldu. Keser, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Yeni single’ı ile bir yaraya parmak bastığını belirten Gökhan Keser, "Şarkının adı ‘Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti’. Bu konuda o kadar çok yarası olan varmış ki. Türkiye’nin kanayan bir yarasıymış meğer, ben bunu bilmiyordum. Farkında olmadan parmak basmışım" dedi.

"SAKALI İLK KESTİĞİMDE GARİP GELDİ"

İmaj değiştirip sakalını kesen şarkıcı, "Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti, bugüne kadar yaptığım şarkılardan daha farklı. O yüzden imaj değişikliği de yapmak istedim. 4-5 senedir sakalım vardı. 'Keseyim artık, farklılık olsun' dedim. İlk kestiğimde aynaya bakarken garip geldi. Alışmıştım çünkü. Ama yenilik güzeldir diye kestik” şeklinde konuştu.

"Soyunurken birden arkamdan kız çıktı ve..."

"GÖĞÜSLERİMİN KENARINDA YIRTIKLAR VAR"

Yakışıklı şarkıcı, 14 yaşında modelliğe başladığını ve örnek aldığı isimlere benzemek isterken spor konusunu abarttığını söyledi: Göğüslerimin kenarında yırtıklar var. Spor yaparken çok fazla zorlamışım. 14 yaşında modelliğe başladım. Aslında fiziksel olarak hazır olmalısın. 14 yaşında spor senin neyine? 16 yaşından sonra fitness yapmak gerekiyor. Ben ‘abilerim gibi olacağım’ filan derken böyle sorunlar oluştu.

  "SAKALLARI KESTİM, 'SELENA' KİTLESİ YENİDEN ÇOŞTU"

Yıllar önce yayınlanan 'Selena' dizisinde Sinem Kobal’la kamera karşısına geçen Gökhan Keser, kendisine halen o diziyle ilgili espriler yapıldığını dile getirerek, "12 sene oldu dizi biteli, hâlâ ekranda tekrarları dönüyor. Ufak çocuklar ‘Selena’yı izleyerek büyüyorlar. Şimdi ben sakalları kesince, ‘Selena’ kitlesi yeniden çoştu" ifadelerini kullandı.

"Soyunurken birden arkamdan kız çıktı ve..." - Resim : 2

"KIZ, ARACIN BAGAJINA SAKLANMIŞ"
Ünlü şarkıcı, bir hayranıyla yaşadığı ilginç anısını da paylaştı: Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi’nde konser vermiştik. Konser bitti, aracıma gittim. Minibüstü araç. Bindim, karanlık içerisi. Yorulmuştum zaten, oturdum ve üstümü çıkardım. Birden arkadan bir kız çıktı ‘Merhaba, öpebilir miyim?’ diye. Bagaja girip saklanmış, beklemiş orada. Herhalde kapılar açıktı, şoförün filan kimsenin haberi yok. Aklım çıktı. Bir yandan mutlu da oldum, çünkü bayağı prodüksiyon yapmış yani.

 

"Soyunurken birden arkamdan kız çıktı ve..." ile ilgili etiketler Şarkıcı oyuncu gökhan keser
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.