Soylu'ya destek paylaşımları gündemin ilk sırasına yerleşti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile firari Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı konuşmaları bizzat Peker tarafından yayınlanan gazeteci Hadi Özışık, topu kardeşi Süleyman Özışık'a atmıştı. SuperHaber'e konuşan Bakan Soylu, Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklarken, İçişleri Bakanına sosyal medyadan destek yağdı.

Yurt dışında firari olarak bulunan Sedat Peker, Youtube'dan yayınladığı videolarda bir süredir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında açıklamalarda bulunuyordu. Peker, Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yapan gazeteci olduğunu söyleyince İnternethaber internet sitesinin sahibi Hadi Özışık, "Görüşen şerefsizdir" demişti.

Sözlerinin yalanlanması üzerine, "Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!" mesajını sosyal medyada paylaşan Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü konuşmaları yayınladı.

Kendi isminin deşifre olmasından rahatsız olan Hadi Özışık'ın Peker'i aradığı görüşmede Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmeye kardeşi Süleyman Özışık'ın gittiğini söyledi.

BAKAN SOYLU, SUPERHABER'E KONUŞTU

SuperHaber internet sitesinin kurucusu Cengiz Er, videoların yayınlanmasının ardından Bakan Soylu ile görüştü. Soylu yaptığı özel açıklamalarda, "Yarın Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Süleyman Özışık ile en son geçen yıl görüştüm. Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim." ifadelerini kullandı.

SuperHaber'in ses getiren haberinin ardından Bakan Süleyman Soylu sosyal medyanın gündemine oturdu. Soylu için Twitter'da #SeninleyizSoylu etiketi açılarak İçişleri Bakanına destek mesajları yağdı.

 

 

Soylu'ya destek paylaşımları gündemin ilk sırasına yerleşti ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Sedat Peker Hadi Özışık arabuluculuk suç duyurdu soyluya destek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.