Soylu'dan Akşener'e sert tepki: Kan döken kimmiş!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Diyarbakır’da kullandığı ifadelere tepki göstererek “Mesele silahlara veda, kan dökmeye de tövbe etmekse biz varız.” sözlerine karşılık Soylu, “Kan mı döküyor Türk askeri, Türk polisi, jandarması? Yazıklar olsun.” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Mesele silahlara veda, kan dökmeye tövbe etmekse biz varız.” sözleri hem kamuoyunda hem de siyasette tepki çekti. Terör örgütü ile Mehmetçiği bir tutan Akşener’e yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Kim kan döküyor? Kan döken ve tövbe etmesi gereken kimdir? Türk askeri midir, Türk polisi midir? Başbağlar katliamını biz mi yaptık? 2 ay önceki İstiklal Caddesi katliamını biz mi yaptık? Kan döken kim? Ne zamandan beri terör örgütü PKK ve bütün uzantıları Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefli, devletinin güvenlik güçleriyle aynı kefeye konmaya başlandı? Amerika ve Avrupa’ya, Batı'ya tapınacak başka cümleler seçin.

“Türkiye’ye terör belasını saran ABD ve Avrupa’dır.” diyen Bakan Soylu, “Ancak terör meselesine evlat nöbeti tutan annelerin yanından bakarken ne yazık ki birileri Paris’ten, Londra’dan ve Washington’dan bakmaktadır.” ifadelerini kullandı.

 

Soylu'dan Akşener'e sert tepki: Kan döken kimmiş! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.