Soylu: Hangi siyasetçiye aylık 10 bin dolar gönderiyorsa…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber'de yaptığı açıklamada gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık'ın "aracılık" yaptığı iddiası ile ilgili konuştu. Soylu, "Hangi siyasetçiye 10 bin dolar para gönderiyorsa ona sorsun" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık'ın organize suç örgütü lideri Sedat Peker'a "aracılık" yaptığı iddiaları ile ilgili konuştu. Hadi Özışık'ı Günaydın gazetesinde fotoğrafçılık yaptığı dönemden tanıdığını belirten Soylu, "Hangi siyasetçiye 10 bin dolar para gönderiyorsa ona sorsun" ifadelerini kullandı.

TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Soylu, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Sayın Çiller zamanında İstanbul medyasında da önemli bir etkinliğim söz konusuydu. İkili ilişkilerimi geliştirmiştim. Yorucu bir iş o. Netice itibariyle birçok ahbabım, arkadaşım oldu. Bu iki arkadaş, Hadi Bey'i, Günaydın gazetesindeki fotoğrafçılığından tanırım. Benim haberim olması benim idam edilmem anlamına gelir. Böyle bir şey akıldan geçirilebilir mi, ifade edilebilir mi? Keklemişler, ben ne yapayım. Kim keklediyse, ayda hangi siyasetçiye 10 bin dolar gönderiyorsa ondan sorsun. (Sedat Peker hakkında) Hangi siyasetçiye 10 bin dolar para gönderiyorsa ona sorsun."

Soylu: Hangi siyasetçiye aylık 10 bin dolar gönderiyorsa… ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Hadi Özışık Sedat Peker süleyman özışık aracılık iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.