Söylentiler karşı İstanbul ve Ankara valiliklerinden açıklama geldi

FETÖ'nün bu akşam yeni bir darbe girişiminde bulunacağı iddiası sosyal medyadan yayıldı. Halka Hasdal ve Etimesgut kışlaları önünde toplanma çağrısı yapıldı. Bu çağrının ardından Ankara ve İstanbul valiliklerinden açıklama geldi.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan 'İstanbul ve Ankara'da hareketlilik' söylentilerinin ardından iki kentin valiliğinden açıklama geldi.

İSTANBUL VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan, İstanbul Valisi Vasip Şahin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sosyal medyada yer alan Hasdal ve Maslaktaki askeri birliklerde hareketlilik var şeklindeki söylentiler doğru değildir. İtibar etmeyiniz. Herhangi bir gelişme olduğu takdirde halkımızın bilgilendirileceğinden emin olunmasını rica ederim.

ANKARA

Ankara Valiliği Etimesgut'ta hareketlilik olduğu yönündeki haberler üzerine Ankara valiliği bir açıklama yayınladı.

Valilik açıklamasında, “Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Etimesgut ilçesinde bulunan askeri birliklerde bir hareketlilik olduğuna dair bilgiler yer almaktadır.

Söz konusu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Halkımızın gerçek dışı bu tür haberlere itibar etmemesi fevkalade önemlidir” denildi.

Hürriyet Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek'e bilgi veren Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da, başkentte an itibariyle herhangi olağandışı olay yaşanmadığını teyit etti.

Söylentiler karşı İstanbul ve Ankara valiliklerinden açıklama geldi ile ilgili etiketler FETÖ Etimesgut hasdal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.