Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi

Beyaz TV'de ekrana gelen, Seren Serengil ile birlikte Söylemesem Olmaz programında uzun yıllardır sunuculuk yapan Bircan Bali, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Zor Ama Sor' programına konuk oldu. 33 yaşındaki sunucu ifşa açıklamasında bulundu. Bali ayrıca Gülben Ergen ile bir sorunu bulunmadığını ve en büyük hayalinin de siyasete girmek olduğunu da söyledi.

Armağan Çağlayan'ın Zor Ama Sor programına konuk olan Bircan Bali kendi hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Hiç dostunun kalmadığını söyleyen Bali, "Instagram'a da parayla yazıyorum. Bir şey tavsiye edeceksem para alıyorum" ifadelerine yer verdi.

Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi

Bircan Bali yorumcu olarak çok tanındığını da belirterek, "Magazin dünyasındaki figürler için önemliyim. Bir yere giriyorum komple sistem değişiyor. Masadaki bütün ahlaksız şeyler birden ahlaklı hale geliyor. Sanki ben ahlak bekçisiymişim gibi. Bana zabıta gözüyle bakılıyor." dedi.

'İLİŞKİ ÖPÜŞÜNCE GÜZEL'

Bircan Bali ayrıca özel fotoğraflarının internete sızması konusunda ise "Birini seviyorsun öpüyorsun, bekarsın bekar. Biriyle özel yazışmaların var en özelini yaşıyorsun. Sonra bunu ifşa eden mi suçlu ben mi? Birine k.hbelik yaparak yapmadığımı düşünüyorum. Ayrıldığım için ifşa eden yapar bunu. Beni böyle şeyler güçlendiriyor. Ben bilerek içkili ve bikinili fotoğraf koymuyorum. Bu içmediğim anlamına gelmez. Siz ilişkilerinizle kütüphane kitap mı okuyorsunuz? Yazık! Bence öpün ilişki öpüşünce güzel" yorumunda bulundu.

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi - Resim : 2

Bali bunların yanında Gülben Ergen ile kişisel bir sorunu olmadığını da yineleyerek hayalinde siyasete atılmak gibi bir hedefinin olduğunun altını çizdi.

Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi

Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'den ifşa açıklaması! O fotoğraflarıyla ilgili bakın ne söyledi ile ilgili etiketler Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Armağan Çağlayan YouTube Gülben Ergen Zor Ama Sor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.