Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Deniz Akkaya, Seren Serengil'i hedef aldı

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de Bircan Bali ve Seren Serengil ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz programından ayrılmıştı. Ayrılık sonrası eski manken Deniz Akkaya programdaki partnerlerini sponsorluk şartlarına aykırı davranmakla suçlamıştı. Akkaya, konuk olduğu Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan 'Al Sana Haber' programında yeni açıklamalarda bulundu.

Söylemezsem Olmaz programında yaklaşık üç aydır sunuculuk yapan Deniz Akkaya geçtiğimiz hafta kendi istediğiyle ayrıldığını duyurup sebebini ise şu sözlerle açıklamıştı: ''İlk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum. Anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım.''

DENİZ AKKAYA: KOVULMADIM


Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan, Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘Al Sana Haber’ programına eski manken ve sunucu Deniz Akkaya konuk oldu. Akkaya programda geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Söylemezsem Olmaz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrılığın ardından Seren Serengil ve Bircan Bali'yi hedef alan Deniz Akkaya, katıldığı programda Söylemezsem Olmaz'dan kovulmadığını, kendi rızasıyla ayrıldığını bir kez daha vurguladı.

 Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Deniz Akkaya, Seren Serengil'i hedef aldı

Deniz Akkaya açıklamasında "Seren'e saldırmadım. Neden bu markaya laf ediliyor onu da öğrendim. 'Her konuda Gülben Ergen'e bağlanmasın' diyerek konuyu kapatıyorum" dedi.

 

 

Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Deniz Akkaya, Seren Serengil'i hedef aldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Deniz Akkaya Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Seyhan Soylu Al Sana Haber flash tv
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.