Soykırım destekçisi İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalya’da gözaltına alındı!

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Antalyaspor - Trabzonspor maçında attığı golden sonra skandal bir harekete imza atan İsrailli oyuncu Segiv Jehezkel gözaltına alındı.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Antalyaspor - Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladığı İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Evren Alkan, kadro dışı kalan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in sözleşmesinin feshi için avukatların çalıştığını ve kısa sürede sözleşmenin feshedileceğini bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 20. haftasında Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor sahasında Abdullah Avcı'nın ekibi Trabzonspor'u konuk etti.

 1-1 biten mücadelede Antalyaspor'un golünü kaydeden İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in gol sevinci ise büyük tepki topladı.

Bileğine davut yıldızı çizen Jehezkel gol sonrası kameralara bileğini göstererek İsrail propagandası yaptı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Jehezkel'in bu sevinci sonrası futbolseverler bu davranışın kabul edilemez olduğunu ifade ederek İsrailli oyuncunun Türkiye'den gönderilmesini istedi.

 

 
 
Soykırım destekçisi İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel Antalya’da gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Antalyaspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig İsrail Filistin Gazze Savaş Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.