Soyduğu kuyumcuya böyle yalvardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda bir kuyumcudan 8 bin TL altın çalan hırsız nefes kesen kovalamacanın ardından yakalandı. Yapılan aramada üzerinden çaldığı altın çıkan hırsız, şikayetçi olmaması için kuyumcuya yalvardı. Çabaları sonuç vermeyen hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de Mustafa Ç. isimli şahıs, kuyumcuya gelerek altın almak istediğini söyledi. Kuyumcu, 10 çeyrek altın ağırlındaki kulplu altını tezgah üzerine koydu. Mustafa Ç, tezgah üzerindeki altını alarak koşmaya başladı. Kuyumcu İlhan G, hemen şahsın peşinden yaya olarak koştu.

Soyduğu kuyumcuya böyle yalvardı

POLİSLER KISKIVRAK YAKALADI

Nefes kesen kovalamada hırsız Yenice Mahallesinde bir apartmana girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis gelene kadar kuyumcu ve vatandaşlar apartmanın kapısından ayrılmadı. Gelen polisler hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Soyduğu kuyumcuya böyle yalvardı - Resim : 2

"NE OLUR ŞİKAYETÇİ OLMA"

Gözaltına alınan hırsızın üzerinden kuyumcudan çaldığı 8 bin Türk lirası değerindeki altın çıktı. Zanlı, "Ne olur abi benden şikayetçi olma" diye kuyumcuya yalvardı. Polis tarafından şahıs emniyete götürülürken, kuyumcu ise şahıstan şikayetçi olmak için ifade verdi. Öte yandan şahsın kuyumcudan çıkıp kaçma anı bir başka iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soyduğu kuyumcuya böyle yalvardı ile ilgili etiketler Bursa Kuyumcu Hırsızlık İnegöl

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.