Sosyetik isim Aslı Şen metroya bindiği anları paylaştı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen'in gelini ve sosyetik iş kadını Aslı Şen, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından metroya bindiği anlara ait görüntüsünü paylaştı. İstanbul trafiğine metro ile çözüm bulan Aslı Şen'in metrodaki paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

“Evimin konumu itibarıyla en çok kullandığım toplu taşıma aracı metro” açıklamasında bulunan cemiyet hayatının tanınmış ismi ve iş kadını Aslı Şen metroya bindiği anları 426 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

''METROYU KEYİFLE KULLANIYORUM''

İstanbul'daki bitmek bilmeyen trafik çilesinden kurtulmak için metro kullanmayı tercih eden Aslı Şen, o anlarını kayıt altına aldı. Metroda çekilen bir videosunu Aslı Şen, Instagram'dan "Metroya binmem olay olmuş. Vallahi şahsen çok keyifle kullanıyorum, ya siz?" notuyla yayınladı.


Aslı Şen'in metrodaki görüntüsüne takipçilerinden yorum yağdı.

Sosyetik isim Aslı Şen metroya bindiği anları paylaştı

Sosyetik isim Aslı Şen metroya bindiği anları paylaştı - Resim : 2

 

Sosyetik isim Aslı Şen metroya bindiği anları paylaştı ile ilgili etiketler metro Trafik Sosyal Medya Aslı Şen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.