Sosyetik güzeller defilede! İtiraflar peş peşe geldi

'Bir Yaz Gecesi Rüyası' adlı davet kapsamında düzenlenen defileyi izleyen Burcu Esmersoy ve Sitare Kalyoncuoğlu bazı itiraflarda bulundu. Sitare Kalyoncuoğlu hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verirken Burcu Esmersoy'un metrobüs açıklaması dikkat çekti.

Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleşen bir defileye katılan Burcu Esmersoy ve Sitare Kalyoncuoğlu, bazı itiraflarda bulundu.

''METROBÜSE HİÇ BİNMEDİM''

Davete fıstık yeşili mini bir elbise ile katılarak dikkatleri üzerine çeken Burcu Esmersoy'dan toplu taşıma araçlarıyla ilgili bir itiraf geldi. İş yoğunluğunun devam ettiğini belirten 46 yaşındaki sunucu, “Bir çekimden koştura koştura buraya geldim. Görüşmelere geç kaldığım zaman toplu taşımayı kullanıyorum. Metroya bindiğim oluyor. Görenler gülümseyip, fotoğraf çektiriyor. Metrobüse hiç binmedim. Sanki metrobüs hep karşıya geçiyormuş gibi geliyor bana” şeklinde konuştu.

Sosyetik güzeller defilede! İtiraflar peş peşe geldi

SİTARE KALYONCUOĞLU'NDAN AŞK İTİRAFI

Adil Işık Mert Aslan defilesine katılan Sitare Kalyoncuoğlu, geçtiğimiz aylarda eşi Burcu Hanif'i elim bir hastalık sonucunda kaybeden Mehmet Hanif ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Sosyetik güzeller defilede! İtiraflar peş peşe geldi - Resim : 2

Mehmet Hanif'le aşk yaşadığını itiraf eden Kalyoncuoğlu, ''Evet, doğru. Bunun hemen ortaya çıkmasını istemezdim. Daha çok yeni, birbirimize şans veriyoruz. Mehmet benim 20 yıllık dostum, çok eskilere dayanan bir arkadaşlığımız vardı. Çok zor günler geçirdi. Geçen aylarda Göcek'te tekne tatili yaptığım bir zamanda arkadaş ortamında karşılaştık ve orada bir yakınlaşma oldu. Arkadaşlığımız duygusal bir boyut aldı. Şu an çok yeni bir ilişki o yüzden çok fazla konuşmak istemiyorum.'' dedi.

 

 

 

 

Sosyetik güzeller defilede! İtiraflar peş peşe geldi ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.