Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti

'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada Özilhan'ın Athena Calderone isimli yazarın videosunu kopyaladığı ileri sürüldü.

 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlenmesinin ardından ekranlara veda eden Yasemin Özilhan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Emine ve Ela adında iki kız çocuğu olan sosyetik güzel son olarak Instagram hesabından tatlı yaptığı görüntüleri paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde reklamını yaptığı 46 bin TL'lik kremle gündeme gelen Yasemin Özilhan, 1,5 milyon takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Tart yaparken çekilen videosunu takipçilerinin beğenisine sunan Yasemin Özilhan'ın, Athena Calderone isimli yazarı kopyaladığı görüldü. Konsepten, kıyafete kadar Athena Calderone isimli yazarı taklit eden Özilhan, sosyal medyanın gündemine düştü.


DİKKAT ÇEKEN BENZERLİKLER

Sosyal medyada Özilhan'ın Athena Calderone isimli yazarın videosunu kopyaladığı ileri sürüldü. Karşılaştırılan videolarda arka plandaki raf da dikkat çekti. Videoda sadece raf ve ayna detayı değil, aynı zamanda Özilhan'ın kıyafetinin de benzer olduğu görüldü.


Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti - Resim : 2

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti - Resim : 3

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti - Resim : 4

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti - Resim : 5

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti - Resim : 6

 

 

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan sosyal medyada dünyaca ünlü yazarı taklit etti ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan Sosyal Medya Athena Calderone
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.