Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'dan şaşırtan bebek kararı! Kendi doğurmayacak...

20016 yılında iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturan ve mutlu bir evliliği olan sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, anne olmaya hazırlıyor. Ancak Yalçın, bebeğini kendi doğurmak yerine ABD’de yaygın olan taşıyıcı anne yöntemini uygulayacak.

Cemiyet hayatının ünlü ismi, 2008 yılında hayata gözlerini yuman iş insanı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın anne olmaya hazırlanıyor. 2016 yılında evlendiği Ozan Baran’la mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmak isteyen Yalçın, taşıyıcı anne yöntemini uygulamayı planlıyor.

Süreyya Yalçın

ABD’DE  TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİYLE BEBEK SAHİBİ OLACAK

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Evlendikten sonra Miami’de yaşamaya başlayan çift, uzmanlarla görüştükten sonra bebek sahibi olmak için ABD’de oldukça yaygın olan bu yöntemi araştırmaya başlamış. Şu sıralar Bodrum’da tatilde olan Süreyya Yalçın-Ozan Baran çift, tatil sonrası Miami’ye döndükten sonra girişimlere başlayacak.

Süreyya Yalçın

 

 

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'dan şaşırtan bebek kararı! Kendi doğurmayacak... ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın ozan baran taşıyıcı anne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.