Sosyete camiasında şok ayrılık! Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu boşanıyor

İş adamı Kaya Sabancı’nın kızı Gizem Sabancı ve Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu Koray Helvacıoğlu 2020 yılında Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu. Sosyetik çift geçtiğimiz Şubat ayında ise oğulları Yılmaz'ı kucaklarına alarak anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Gizem Sabancı ile Koray Helvacıoğlu'dan kötü haber geldi. İkili boşanmaya hazırlanıyor.

İşadamı Kaya Sabancı’nın Aynur Özderici’yle evliliğinden olan küçük kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu ve eşi Türkay Helvacıoğlu’nun oğulları iç mimar Koray Helvacıoğlu 2020 yılının Temmuz ayında nişanlanmıştı. Gizem Sabancı ile Yılmaz Helvacıoğlu, 20 Eylül 2020'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle hayatını birleştirmişti. Yılmaz Kaya adında bir çocukları bulunan çift boşanma kararı aldı.

Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu'nun evliliğiyle ilgili üzücü gelişmeyi Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt duyurdu. Bugünkü köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Cankurt, ''Boşanmakta kararlı oldukları kulağıma geldi'' ifadelerini kullandı.

İşte Bülent Cankurt'un 'Boşanmak İstiyorlar' başlıklı yazısı...

Sosyeteyi şoke edecek yine tatsız bir haberim var! Yuva kurmayı 'evcilik oyunu' sanan yeni evlilere, maalesef bir örnek daha eklenmek üzere! 20 Eylül 2020'de evlenen Kaya Sabancı'nın Aynur Özderici'den olan kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı işadamı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu olan Koray Helvacıoğlu'ndan bahsediyorum.

20 Şubat'ta dedelerinin isimlerini verdikleri oğulları Yılmaz Kaya'yı kucaklarına alan Helvacıoğlu çifti ayrılmış. Aralarına ne girdi bilmiyorum ama durum oldukça ciddiymiş! Hatta ailesi ve yakınları krizi aşmaları için çok çaba sarf etse de, boşanmakta kararlı oldukları kulağıma geldi.

Boşanma sürecini resmen başlatıp başlatmadıklarını öğrenemedim ama umarım bir kez daha düşünürler de henüz yedi aylık olan çocuklarının hatırına evliliklerini kurtarırlar.

 

Sosyete camiasında şok ayrılık! Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu boşanıyor ile ilgili etiketler boşanma Gizem Sabancı Koray Helvacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.