Sosyal mesafesiz, maskesiz Survivor finali tepki topladı

Survivor 2020 finali konuşulmaya devam ediyor. Final düzenlemesine gelen katılımcıların sosyal mesafe kurallarına uymaması ve maske takmamış olmaları tepkilere neden oldu. En büyük tepki ise tiyatro severlerden geldi. Tiyatro oyuncusu Ruhi Sarı, sosyal medyadan bu tepkisini dile getirirken, paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasının finali İstanbul'da yapılırken, programa katılan konukların sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maske takmadıkları görüldü.

Sosyal mesafesiz, maskesiz Survivor finali tepki topladı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve İstanbul'da düzenlenen Survivor İstanbul finaline daha önce elenen yarışmacılar ve seyircilerden oluşan çok sayıda kişi katıldı.

Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs salgınıyla ilgili tüm uyarılarına karşın, canlı yayınlanan programın finalini izleyenler arasında sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken, maske takılmadığı da görüldü.

Sosyal mesafesiz, maskesiz Survivor finali tepki topladı - Resim : 2

Survivor 2020 finali eleştirilere sahne olurken, en büyük tepki ise tiyatro severlerden geldi. Tiyatroların, korona salgını yüzünden kapalı tutulmasına, survivor finali üzerinden eleştiri yapan tiyatro severlerden şu tepkiler geldi;

Sosyal mesafesiz, maskesiz Survivor finali tepki topladı - Resim : 3

"Dün gece survivor finali. Sosyal mesafe ve maske yok. Peki tiyatro salonlarında bu zorunluluk niye? Mesele virüs mü sanat mı? Nedir yasak olan?"

Tiyatro oyuncusu Ruhi Sarı'nın bu tweeti beğeni toplarken altına binlerce yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları şöyle; 

Fuckalltheperfectpeople @luvdesire

‘’Bu virüs yönetilebilir biliyosun, dolmuşta minibüste otobüste yok, tiyatro seviyor, sinema seviyor ama parayı bastırınca böyle showlara da uğramıyor, lanet olsun bağzı şeyler..’’

Serkan Peroy @serkanperoy

"Olsa dahi maske takmak gerekmez mi? Aynı testi bizde yapalım o zaman gezelim sokaklarda maskesiz, böyle şey olur mu..."

 6.murat @saglammurti

"Korana bize var onlara yok"


Polat @AltayP99277258

"Hiç kimsenin bir başkasının hayatını tehlikeye sokmasına hakkı yoktur.Acun beyin konumu gereği bu konuda herkesken çok daha fazla dikkatli ve duyarlı olması gerekirdi açık havada bile misafirlerin maske takması gerekirdi bizim dışarda maske takdığımız gibi"

Ali Sefünç @alisefunc

"Tiyatro engellenmemelidir çünkü tiyatro seyircisi pandemiden korunma konusunda en bilinçli kesimlerin başında gelir...
İmza kampanyasını imzaladım ve paylaştım..."

zamorano @coinercan

"Ortamda hic virus varmis gibi bir hava yok..sanki sadece bizi kekliyorlar gibi..ben bu virus olayini cok ama cok garipsiyorum ve inancimda yok..son derece iyi kurgulanmis ulusrararasi bir tiyatro..birileri dikkat ederken birilerinin cok rahat olmasi beni bu kuskuya itiyor"

Merve Şen @MrvSnn

"Sayın bakanım her gün sosyal medyada işe gitmek zorunda olan ve toplu taşıma kullanan kişileri maske ve mesafe konusunda uyarıp ifşalarken bu kurallar şu an survivor canlı yayını için geçerli değil sanıyorum."

Sosyal mesafesiz, maskesiz Survivor finali tepki topladı ile ilgili etiketler Survivor maske Acun Ilıcalı Survivor 2020 Finali ruhi sarı sosyal mesafe