Sosyal medyayı sallayan tablonun eksik parçaları tamamlandı!

Geçtiğimiz Gün Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in paylaştığı tablo sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O meşhur tablonun tamamı paylaşıldı. Resimde Demirel ailesinin çocukları ve köpeklerinin de yer aldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla alay konusu oldu. Bir ressama eşi ve kendisinin resmini çizdirten Demirel, 'Resim bile isyan ediyor' dedirtti.

EKSİK PARÇALARI TAMAMLANDI!

Elmacı, tabloda Volkan Demirel, eşi Zeynep Sever Demirel, kızları Yade, Yeda ve ailenin iki köpeğine yer verdi. Demirel ailesinin tablo için Ali Elmacı'ya 50 bin TL ödediği iddiası sosyal medyayı salladı.

İşte meşhur tablonun tamamı:

640xauto

Sosyal medyayı sallayan tablonun eksik parçaları tamamlandı! ile ilgili etiketler Volkan Demirel tablo ali elmacı zeynep sever semirel portre
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.