Sosyal medyayı karıştıran masa!

Tarihi Sirkeci'deki Büyük Postane'deki mektup yazma masasının kaldırılması sosyal medyada tartışmaya sebep oldu. PTT kurumsal sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı...

İstanbul Sirkeci'de bulunan Türkiye'nin en büyük postane binası da olan Tarihi Sirkeci Büyük Postanesi'ndeki ahşap oymalarla süslü mektup yazma masasının kaldırılıp yerine düz bir masanın konulması tepkileri de beraberinde getirdi.

Sosyal medyada PTT'ye yönelik tepkiler büyüyünce kurumdan açıklama geldi.

posta_yeni

PTT'DEN AÇIKLAMA

PTT, tarihi ve estetik bir yapıya sahip olan binada sıradan masaların kullanılması eleştirilince kurumsal hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı.

PTT açıklamasında "Kültürel ve tarihi değer taşıyan mobilyalarımızın zedelenmemesi adına hazırlanan replikalar en yakın zamanda kullanımınıza sunulacaktır. Sirkeci Büyük Postane'nin ülkemiz ve kurumumuz için önemli bir miras olduğunu ve bu değeri korumak adına çalıştığımızı belirtiriz. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Sirkeci Büyük Postane bizim için önemli bir miras olup bu değeri korumak adına çalıştığımızı belirtiriz." ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyayı karıştıran masa! ile ilgili etiketler sirkeci postanesi mektup yazma masası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.